懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

o下~~~ O 咀!
我仲唸住問住旺角個朋友仔添!
弊~~ 黃大仙, 彩虹, 荔枝角, 慈雲山....
好惡攪!

男爵府

平心而論, book 廣華未必好.
我11/1去book, 1st產檢比個12/30號我.
高齡先12/8多個Down's check...唔知係咪Oscar.
而家去, 起碼1月中. 其它地區d sis 己check 過幾次

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔係話..早知係咁..唔洗問個friend 拿啦..
直接拿奶奶個地址報啦..

我報何文田(今年8,9月d friend 先用完何文田地址生)都話唔得..搞到我借哂地址..又煩到個friend..
最終..我同佢講..唔係喎..我地址under 旺角架喎..
佢先問我住何文田邊度..我話太平道..
佢就講..何文田好大架..你又冇講.
我心諗..點知o者.我一講何文田你就push 我去QE...問都冇問.
最好笑係..佢話我比佢個地址揸唔到..
要我下次產檢出示住址證明..而家都唔知點..

你地話好唔好改番奶奶個地址呢..??

原文章由 luip 於 08-10-22 07:41 PM 發表
慈雲山都得!

子爵府

點解qe 要?? 我打過去佢話冇分區既..

原文章由 ShinTeresa 於 08-10-22 09:37 AM 發表
我知qe 就一定要show 住址証明

複式洋房

我11月尾去廣華book都要成1月20日先看第一次, (佢話係咁喎) 個時都成16週, 都幾奇怪~

原文章由 麥兜MaMa 於 08-11-19 09:49 發表
平心而論, book 廣華未必好.
我11/1去book, 1st產檢比個12/30號我.
高齡先12/8多個Down's check...唔知係咪Oscar.
而家去, 起碼1月中. 其它地區d sis 己check 過幾次

大宅

回覆 #1 christy_chi 的文章

報地址做登記ONLY,
絕對唔需要任何証明!!

子爵府

你預產幾時.?? 我都好遲..要成2月中先第一次產檢..
岩岩有左5week, 預產係8月7 號.
都唔知攪乜鬼..已經4week 去排..都咁遲

原文章由 jomiwan 於 08-12-5 03:37 PM 發表
我11月尾去廣華book都要成1月20日先看第一次, (佢話係咁喎) 個時都成16週, 都幾奇怪~

子爵府

唔係化..原來黃大仙係入廣華..
我住黃大仙架...以為唔入廣華..攪到問姐夫借左窩打老道山地址..點知廣華話唔入佢地醫院..我要再問人拎上海街既地址先得
早知我唔使兜咁大個圈啦..:;pppp: :;pppp:
原文章由 lovelyqoo 於 08-10-23 09:08 發表

係囉, 原來油麻地都唔可以去廣華, 反而黃大仙可以。
勁搞笑...一頭霧水

禁止訪問

複式洋房

我預產係7月9日呀,可能之後會看得密O的掛.
係咪之後要上堂學湊BBO架?

原文章由 adakitty 於 08-12-5 16:39 發表
你預產幾時.?? 我都好遲..要成2月中先第一次產檢..
岩岩有左5week, 預產係8月7 號.
都唔知攪乜鬼..已經4week 去排..都咁遲

子爵府

通常果d堂..好早就爆..跟本都冇咩機會上到..

原文章由 jomiwan 於 08-12-8 09:08 PM 發表
我預產係7月9日呀,可能之後會看得密O的掛.
係咪之後要上堂學湊BBO架?

首頁

尾頁

跳至