跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆 #4 qq281207 的文章

係啊, 今日要CONFIRM啦, 我稍後會去交錢! 兩節時間共$140! 至于食物方面, 而家訂會唔會遲咗D呢? 係唔係訂到會呢?

至于我既手提電話號碼, 我稍後PM俾您啦!

別墅

回覆 #3 Lqueenie 的文章

1. PollySiu (3A1B)
2. 蛋撻 (2A1B)
3. Lqueenie (2A1B)
4. sky_katelyn (請報人數)
5. minako (請報人數)
6. qq281208 (2A1B)

別墅

原文章由 PollySiu 於 08-10-30 12:45 發表
5. minako (2A1B)
wellcome to 家銳仔成長日記

http://hk.myblog.yahoo.com/bingo-louis123

大宅

認識瑞士牛牛第一回

嗚嗚嗚...
我都好想ga....
不過我老公話太早佢起唔到身喎
所以冇得去lu

別墅

較鬧鐘起身lor...一齊玩啦

原文章由 shineihk 於 08-10-30 13:24 發表
嗚嗚嗚...
我都好想ga....
不過我老公話太早佢起唔到身喎
所以冇得去lu

http://hk.myblog.yahoo.com/bingo-louis123

子爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都好想去, 不過又要返工

大宅

7. debmat (2A2B),仲可以報名嗎?

別墅

回覆 #1 debmat 的文章

歡迎!! debmat!

我已交咗場地費用啦! 11月2日上午11:00鐘見啦!

大宅

原文章由 PollySiu 於 08-10-31 11:01 發表
歡迎!! debmat!

我已交咗場地費用啦! 11月2日上午11:00鐘見啦!

唔該polly!野食方面我提議叫pizza hut/kfc/元祿壽司外賣

別墅

回覆 #1 蛋撻 的文章

您好啊, 蛋撻, 我都剛剛問咗幾間快餐到會, 因為人數唔多, 而且時間較急, 所以只有大快活 (都會駅)個間, 今日訂, 星期日都可以去取!

如果訂PIZZA HUT/KFC/元永祿重方便啦!

複式洋房

回覆 #14 qq281207 的文章

2A1B for me pls

See you all on Sun

別墅

POLLY

訂KFC 都方便, 有栗米可以比仔仔食!
要唔要幫手訂野食呀?

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

I also think that ordering PIZZA HUT/KFC/元祿 is ok ~

別墅

原文章由 Lqueenie 於 08-10-31 14:28 發表
I also think that ordering PIZZA HUT/KFC/元祿 is ok ~

agree with you all. But Meow Chu get sick and visit doctor today, hope she can recover on Sunday la~~

別墅

原文章由 stinkyrabbit111 於 08-10-31 07:18 發表
我都好想去, 不過又要返工

This time on Sunday bor, you still need to work ar?

別墅

我都好想帶謙謙去, 但係邊可買到造型衫呀?

別墅

回覆 #10 debmat 的文章

而家update一下星期日出席既人數 :

4. sky_katelyn (2A1B)
7. debmat (2A2B)
8. irenepyy (請報人數?)

為方便大家入屋苑會所, 現定于當日早上10:45于將軍澳中心商場一樓既麥當勞門口等, 只等10分鐘, 逾時不候, 屆時麻煩MAMA直接上屋苑(由東亞銀行旁邊玻璃門搭車立上平台(P), 于門口保安處登記, 註明入會所多用途室參加PARTY, 而我既住既單位資料會PM俾您地! 如有問題, 請打電話俾我啦!

別墅

回覆 #2 irenepyy 的文章

可以去玩具反斗城買或者花園街都有得買造型服!

別墅

回覆 #7 minako 的文章

好啊, 麻煩您代訂啊! 或者到時訂, 一般派送時間係45分鐘至1小時!

別墅

而家update一下星期日出席既人數 :

4. sky_katelyn (2A1B)
7. debmat (2A2B)
8. irenepyy (2A1B)

首頁

尾頁

跳至