爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

考時車速唔超好過35, 係咪真的?

禁止訪問

禁止訪問

大宅

原文章由 cherry66hk 於 08-12-1 23:08 發表

今日忍唔住問他下星期就考試,會唔會趕唔切,攪笑問我點解唔早d學,又叫我改早點,但我每日要湊仔返學,唔通改返學時間咩.之後他話盡量就,真係學唔晒就退錢喎,其實我發覺基本的已經學完,現在欠到時的運氣,但我仲未試過 ...

你必要時都要趁小朋友返左學就走出去學.
另外抽個星期日可以去石鼓街練果條路, 幫助都幾大!

禁止訪問

男爵府

原文章由 納奧美 於 08-11-28 22:34 發表
考時車速唔超好過35, 係咪真的?

Put it in this way, "follow the traffic". If the road is packed, would you bother to run at 35km/hr?

If the road is clear and the max is 50km/hr, you need to "accomodate" with it and runs at 35km/hr. Slower than that will not necessary implies you are going to fail.

首頁

尾頁

跳至