自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 陪月勳章

原文章由 hi3kitty 於 08-12-18 16:47 發表
係,佢地快D消失,睇見佢2個就憎

完全同意!!!
佢地最好快D消失!!!

男爵府

畀面勳章

Jerk man and cheap woman...

Go back to Canada la........Ridiculous!!!!!!!!!!!!

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

每日報紙更荒誕既新聞都有,
教導仔女不嬲都係父母既責任,
教導孩子分辨黑白亦係父母既責任!
點解一兩篇報導會影響孩子價值觀?
我從來無擔心過亞仔會有樣學樣,
因為佢識分辨是非黑白,
做錯事將責任歸疚他人只是借口罷。

原文章由 happypiano 於 08-12-19 08:53 發表
你地唔覺得佢咁樣係教壞細路嗎? 你想你既仔係咁? 還是想你既女係咁呀??

係佢地兩個人既事, 若唔係因為佢係娛樂圈就唔會日日見報. 我無買報紙的, 我只睇免費報紙, 但係佢日日係咁擺住d 位, 咁我仲有咩新聞可以睇呢? ...

男爵府

一場閙剧

洋房

對周小姐都total 改觀啦~
周小姐你好無女性應有既尊嚴!!

侯爵府

醒目開學勳章

更荒誕既新聞有無日日都咁大段先??

一兩篇?? 淨係今日既頭條新聞都已經超晒1, 2篇啦...

最主要係佢搞到d報紙好似係佢既專輯咁.

原文章由 麟媽媽 於 08-12-19 11:07 發表
每日報紙更荒誕既新聞都有,
教導仔女不嬲都係父母既責任,
教導孩子分辨黑白亦係父母既責任!
點解一兩篇報導會影響孩子價值觀?
我從來無擔心過亞仔會有樣學樣,
因為佢識分辨是非黑白,
做錯事將責任歸疚他人只是借口罷。

...

男爵府

原文章由 Pulmma 於 08-12-18 16:53 發表
阿v 簡直係斷自己米路.

咁x 蠢如果我係佢d 贊助商, 一定cut q 晒佢

原本發聲明時, 雖然有點覺得佢不知所謂, 但我都覺得佢好可憐, 好想祝福佢會過得更好

e+, 唉!!!!! 在我眼中佢都係一個恨嫁的 "中女" 吧!!!!!! 有 ...

"一個恨嫁的 "中女" 吧!!!!!! 有得嫁, 件垃圾都ok"

禁止訪問

別墅

您每日打開份報紙,新聞有偷呃拐騙,殺人放火,姦淫虜掠,您話哩的新聞教唔教壞人?但是,呢的新聞賣唔倒好多紙。

周倪之事,連通姦都未算,因為佢地未結婚,比起以上是否小巫見大巫?但是,呢單野就賣倒好多紙。可以促進吓低迷的經濟。

不要忘記,這場戲,除了睇主角之外,還有睇好多配角,配角之中包括我,八公八婆,傳媒,其實您開了這個題目,您已經是配角之一了。

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

咁仲好啦!仲可借個機會教個仔好好選擇報紙,
唔係報紙印咩寫咩就信晒既,
更加唔需要睇完就以身試法,係咪?!

原文章由 happypiano 於 08-12-19 11:54 發表
更荒誕既新聞有無日日都咁大段先??

一兩篇?? 淨係今日既頭條新聞都已經超晒1, 2篇啦...

最主要係佢搞到d報紙好似係佢既專輯咁.

男爵府

醒目開學勳章

其實你地覺唔覺得你地好煩既呢, 可能樓主都係睇呢d新聞睇到yim已開呢個topic去呻下....

少左呢兩個所謂既公眾人物又有mug野損失呢?

洋房

原文章由 麟媽媽 於 08-12-19 12:09 發表
咁仲好啦!仲可借個機會教個仔好好選擇報紙,
唔係報紙印咩寫咩就信晒既,
更加唔需要睇完就以身試法,係咪?!

我都覺得點解咁既事可以上頭條, 有人有興趣咩?
男未娶, 女未嫁, 大家都係成年人 (錯, 係中年人 ), 自己做事自己承擔
佢哋兩個要分手, 要結婚, 關我哋鬼事

仲要有人咁激動

大宅

令我更加相信佢以前既誹聞周圍訓, 和攪到有病, 如果唔係咁既原因, 我真係諗唔到仲有咪原因佢會肯嫁俾濺男, 除非佢都知自己根本都唔係淑女, 濺男又唔嫌棄佢既過去同佢一齊. 咁就真係一啲都唔出奇啦.

大宅

個人見解:
男既 - 淫賤, 女既 - 犯賤, 其實佢地真係天生一對架。

男既 - 又唔係第一次出來偷食, 之前都好多次啦!! 由回流HK開始,都不知有幾多有關佢偷食既新聞, 我覺得如果佢唔夠錢洗, 可以開班授徒, 教下點追女仔, 一定好多人都想學。我又真係唔明, 點解一個又咁既男人, 有咁多女人鍾意, 好似個張小姐, 又後生, 又靚, 身材又好, 咁有條件, 都唔識自愛, 要愛個咁既中佬, 我係佢亞媽, 真係生少個好過

女既 - 一次又一次比人出賣, 都仲未瞓醒, 我真係唔會可憐佢, 自己搵黎賤, 幾愛都係咁話啦, 人同野獸既分別就係人有腦, 有理智, 如果只係話愛, 就唔理其他既, 咁同野獸有咩分別。仲唔係犯賤

珍珠宮

人地感情事, 係唔係埋一齊定分開, 都唔關外人事

禁止訪問

大宅

其實佢地都冇影響到人姐
呢d都係佢地之間既野
雖然佢地係名人 但係佢地都係人一個姐

大宅

無錯, 呢啲係佢哋既感情事, 不過咁巴閉, 就唔好出來賺啲影迷血汗錢.
剩係識得喺聲明中話外界俾壓力佢哋, 好似唔關其他人事, 外人無資格評論咁, 啲影迷都係想幫佢, 唔抵得佢俾人欺負, 先至咁大反應, 佢起碼都講聲多謝, 出來賺啲影迷血汗錢時又唔見佢咁話, 所以我覺得佢都係唔抵幫.

大宅

無錯, 呢啲係佢哋既感情事, 不過咁巴閉, 就唔好出來賺啲影迷血汗錢.
剩係識得喺聲明中話外界俾壓力佢哋, 好似唔關其他人事, 外人無資格評論咁, 啲影迷都係想幫佢, 唔抵得佢俾人欺負, 先至咁大反應, 佢起碼都講聲多謝, 出來賺啲影迷血汗錢時又唔見佢咁話, 所以我覺得佢都係唔抵幫.

珍珠宮

原文章由 傻BB 於 08-12-19 13:39 發表

唔關外人事咁佢又發乜鬼聲明??
最好佢地靜靜雞死去第二度, 唔好再走出嚟獻世

佢地係交代件事, 唔係要外人理佢地之間嘅感情事, 講真, 你認為真係關你事咩?

首頁

尾頁

跳至