自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

醒目開學勳章

伯爵府

唔好咁敏感啦,bk咁多topic都唔係個個有人回...唔會係刻意針對你或者點既...聖誕節開心d啦

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 RSP325 於 08-12-25 12:03 發表
個個媽媽各有各忙 唔一定有時間睇晒每個 topic 我就係其中一個囉 見到可以答下先回 唔好介意呀~

我都係咁,假日間中上下嚟,岩既咪覆囉,又或者自己齊講算數,消遣既一種方法者.

男爵府

原文章由 sofiakai 於 08-12-25 08:09 發表

唔好咁講啦, 我果0的都係成日冇人理嫁啦,

仲有我回完果0的 post 冇人再回嫁,

都唔知得罪左0的咩人呀

Merry Christmas !!!

我都係呀,我都有咁諗過,不過我自己阿Q精神,仲未有人直接咁閙我,我就當自己唔係咁乞人憎啫

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

應該人小咗啩...
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

複式洋房

哈哈,原來甘多人都係甘,我以為淨係我先係甘.總以為自己問d野好有問題添. 其實我問果d野,都係想大家比d意見.

大宅

明白晒

大家多0的互相幫忙啦

珍珠宮

唉, 我都係, 好快沉底添呀....

原文章由 sofiakai 於 08-12-25 08:09 發表

都唔知得罪左0的咩人呀

複式洋房

mouth: 認同大家講法.
THX!

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

我都成日冇人回啦,唔好甘介懷啦.

伯爵府

可能唔知講咩好,可能唔識回應,唔洗咁介懷既!

男爵府

畀面勳章

有時d主題多到都未必個個會入去睇,所以俾人忽略都未定,無需介懷!
「所謂幸褔,不是沒有苦惱,而是置身痛苦漩渦中,抱持樂觀而堅定的信念,不畏懼,也不嘆氣,勇敢迎擊迎面而來的洶湧波濤,浪愈大,愈是咬緊牙關向前衝,跌倒了再站起來,從摸索與挫折中學習與鍛鍊,磨練出膽識與智慧,無論橫流逆境多麼艱難,希望與確信依舊,直至獲得最後的勝利。」

水晶宮

me 2 ar...
不過我又唔介意wor...
要有思想準備...到受人註意時可能系你被人the住撩交嗌...我試過喇...
少奶奶的身份,丫頭的命...

複式洋房

哈,甘慘啊~~

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 80999121 於 08-12-29 23:58 發表
哈,甘慘啊~~

有時激氣或者見到咩野就出個來同人嗲下者,嗲一輪呻完一輪,笑完一輪就算架啦,除左大家都係傾開個topic當聚會咁就會長命d,唔係就好短命架咋... 一閃即過架啦.
<br><br>

複式洋房

原文章由 chinatea 於 08-12-30 00:31 發表

有時激氣或者見到咩野就出個來同人嗲下者,嗲一輪呻完一輪,笑完一輪就算架啦,除左大家都係傾開個topic當聚會咁就會長命d,唔係就好短命架咋... 一閃即過架啦. ...

明白曬,都有甘ge感覺.

首頁

尾頁

跳至