自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都覺得楊思琦OK喎! 自己努力做嘢揾錢慳住駛有咩問題? 總好過俾人包, 着幾靚華衣都遮唔到醜.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

楊CK真係好有禮貌,有次入電視城,我同朋友見到佢路過,佢都會揮手笑得好甜咁打招呼.我地都好愕然,咁有禮貌既藝員真係少見.即時對佢有好感.

別墅

我相信佢一個仍未污染的藝人
佢重可以對住個咁的男朋友,配服
昨晚私都好似聽到保怡串ck話佢唔懂做戲
我都唔明點解請ck妹,咩呢套唔係請自己老友架咩
好似個個都唔係咁

翡翠宮

畀面勳章

但係我睇又唔覺得有問題,佢地都係傾下計,可能真係熟,所以可以用唔係咁formal既語氣講野。

蔡瀾不嬲都係咁既語氣,我又唔覺佢地特別唔妥ck姐。 

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都覺蔡瀾講野句句串楊思琦..
最難得係楊思琦都仲笑容滿面...
https://i.ksd-i.com/s/630x_86400_d73df9dd036307410a503045cbbfae07/static.koreastardaily.com/profile/23243/138969.jpg

侯爵府

我都係咁覺得~

原文章由 mother904 於 08-12-29 12:48 發表
但係我睇又唔覺得有問題,佢地都係傾下計,可能真係熟,所以可以用唔係咁formal既語氣講野。

蔡瀾不嬲都係咁既語氣,我又唔覺佢地特別唔妥ck姐。  ...

大宅

好媽媽勳章

系啊,睇到眼火爆啊,句句啄住曬,講錢又系,講婚姻觀念又系,雖則思琪唔系你果杯茶嗟,都唔使甘樣呱,真系恨不得兜巴星呢只老淫蟲!!!!!!
我愛我家!

首頁

尾頁

跳至