潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

oneonemama 發表於 17-5-17 18:01
同場加映,朋友買咗herbag 8w, 仲要即用!
Shop仲有我最鍾意嘅海鷗灰,Lindy 26

Herbag 8w

男爵府

回覆 oneonemama 的帖子

好靚呀!

男爵府

stagea 發表於 17-5-17 18:04
Herbag 8w

佢就咁孤單係個櫃上面,我就即刻拎左比我朋友

ptm    發表於 17-5-17 21:18
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=forumdisplay&action=list&fid=10533

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

oneonemama 發表於 17-5-17 18:06
佢就咁孤單係個櫃上面,我就即刻拎左比我朋友

L26都好靚色

男爵府

stagea 發表於 17-5-17 18:08
L26都好靚色

係我最鍾意嘅海鷗灰!有冇jm想要?我可以幫手架
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=forumdisplay&action=list&fid=10533

子爵府

oneonemama 發表於 17-5-17 18:01
同場加映,朋友買咗herbag 8w, 仲要即用!
Shop仲有我最鍾意嘅海鷗灰,Lindy 26

好靚呀

大宅

回覆樓主:

lindy26,how much?

男爵府

mimichanlove 發表於 17-5-17 18:22
lindy26,how much?

同香港差唔多,可能平幾百蚊

琥珀宮

oneonemama 發表於 17-5-17 18:12
係我最鍾意嘅海鷗灰!有冇jm想要?我可以幫手架

Wowooooo

別墅

oneonemama 發表於 17-5-17 16:43
快閃東京幾日,今日先有時間去朝聖!
銀座總店乜都冇,再去有樂町,竟然見到佢!mini roulis, 但係得一隻, ...

pretty!!! 擺到長銀包嗎?

男爵府

babysoooo 發表於 17-5-17 18:43
pretty!!! 擺到長銀包嗎?

應該唔得,短身就可以

大宅

oneonemama 發表於 17-5-17 16:54
原來如此,咁$57200係咩皮?
大家覺唔覺得呢隻色會好難襯衫?lime color

我都唔知呀,因為我上幾個星期買係$52700, 但仲諗緊keep唔keep, JM們覺得呢?

男爵府

barryhym 發表於 17-5-17 19:12
我都唔知呀,因為我上幾個星期買係$52700, 但仲諗緊keep唔keep, JM們覺得呢?

...

Mini? 金扣?

男爵府

barryhym 發表於 17-5-17 19:12

...

日本roulis好似唔算難買,我轉頭返去銀座見到有一個大size,bordeaux 金扣。

大宅

好多靚野呀玩得開心d !!!再買多d

大宅

oneonemama 發表於 17-5-17 19:14
Mini? 金扣?

Yes mini size in red tomato

大宅

Nice colour!!! Good pick(emoji)(emoji)

男爵府

hashtag影視迷勳章

Very nice! Good pick!

男爵府

oneonemama 發表於 17-5-17 16:43
快閃東京幾日,今日先有時間去朝聖!
銀座總店乜都冇,再去有樂町,竟然見到佢!mini roulis, 但係得一隻, ...

一一媽、呢個靚冇買錯!早幾日你先收到etain K28、又來一個小可愛啊⋯⋯

大宅

Nice pick, love the Lindy 26, but I am waiting for dark blue Color (emoji)

首頁

尾頁

跳至