論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

係啦, 鬧親姐姐, 佢都係成日答我 " 是但太太喇"
我有時都好想, 好想 "升巴"佢.... 激c...

原帖由 quoquo 於 09-1-14 15:03 發表

你個係咪bun bun? my bun bun also said "up to you la" all the times.

Fine, many things up to me now... eg. holiday on sunday, salary pay day, use of washing machine, her food, etc. I'll let her k ...

男爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

guideline posted before in previous similar topic

這是我的方案,供大家參考(以前公佈過):

基於過去的失敗經驗,再加上未立功者不得領賞的原則,我會取一個平衡點,

- 冠軍級人馬,短期内立了汗馬功勞,繼續得$300,另加請吃年糕(年糕放題)!
- 表現良好的,得$200
- 有潛質跑長途不過還沒有發功的,得$100
- 低班馬,得$20-50,視乎質素有多低
- 超低班馬,得$10 only!(發賞基於人道立場,否則$0!!)

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 AnitaHo 於 09-1-14 15:42 發表
係啦, 鬧親姐姐, 佢都係成日答我 我有時都好想, 好想 "升巴"佢.... 激c...

To keep your own emotion steady, it's much better you don't leave her a chance to speak.

Do not ask why she committed, etc, but just simply tell her what mistake you have identified, shut her up if she wants to defend. Then, go on telling her waht you expect/the proper way to do it, and then ask her to get the shxt out of your sight...back to her work.

Then you own't hear words like " 是但太太喇"!

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 saiwanho 於 09-1-14 15:57 發表

基於過去的失敗經驗,再加上“未立功者不得領賞”的原則,我會取一個平衡點,

- 冠軍級人馬,短期内立了汗馬功勞,繼續得$300,另加請吃年糕(年糕放題)!
- 有潛質跑長途不 ...
ー流…一定要置頂

大宅

this kind of people, Don't keep her for long...my ex yan also said similar things before...she brought some expensive vegetable...so i was suspecting(not suspecting her, just wondering if the seller lied to her about the price..but then, while i was thinking..she said "you don't believe, u go see lor!"

原帖由 LongRyan 於 09-1-14 15:27 發表
quoquo,

No, she is 'yan'. She just like a robot, no feelings & emotions, especially treat to my son.

I found that she was back to home very late from market. I called her and asked about 'WHY'. He ...

子爵府

好認真喎

原帖由 saiwanho 於 09-1-14 15:57 發表

基於過去的失敗經驗,再加上“未立功者不得領賞”的原則,我會取一個平衡點,

- 有潛質跑長途不 ...

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 Yanlleung 於 09-1-14 16:57 發表
好認真喎

還滿有祝福和誠意tiM!

子爵府

係呀係呀. 好似睇相佬咁呀!
原帖由 pollyw 於 09-1-14 17:00 發表

男爵府

原帖由 pollyw 於 09-1-14 17:00 發表

以上乃充滿血淚、無奈、無限悔恨而得出之方案,務求公正,于勞資雙方均具公信力,不用像亞洲小姐要重選!

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 saiwanho 於 09-1-14 17:09 發表

以上乃充滿血淚、無奈、無限悔恨而得出之方案,務求公正,于勞資雙方均具公信力,不用像亞洲小姐要重選!

哈…燕瘦環肥、岩岩CharM CharM、騎騎呢呢,同亞洲小姐又有d相同え處喎!

男爵府

原帖由 pollyw 於 09-1-14 17:14 發表

哈…燕瘦環肥、岩岩CharM CharM、騎騎呢呢,同亞洲小姐又有d相同え處喎!

yeah, both countries belong to Asia!

子爵府

咁今屆冠軍係邊國佳麗呀

原帖由 saiwanho 於 09-1-14 17:16 發表

yeah, both countries belong to Asia!

男爵府

原帖由 Yanlleung 於 09-1-14 17:25 發表
咁今屆冠軍係邊國佳麗呀

I always vote for Buns. Indos for me are too risky (I haven't tried before and being too old to take those risks!)

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 saiwanho 於 09-1-14 17:26 發表

I always vote for Buns. Indos for me are too risky (I haven't tried before and being too old to take those risks!)

我提名印國佳麗…Sofa Yan…冠軍之選

子爵府

其實集合咁多人講我諗應該都係菲好過印少少啦. 不過我都算好好彩一直都係請菲,但係因為請親既菲都申請到去加拿大所以今次就轉印籮. 又好好彩我呢個印其實真係算唔錯喎.

原帖由 saiwanho 於 09-1-14 17:26 發表

子爵府

呢條粉腸係你之前講過果個衰印嗎?

睇佢個衰樣應該都係LESBIAN

原帖由 pollyw 於 09-1-14 17:35 發表

子爵府

畀面勳章

嘩, 好索呀 ~

子爵府

唔係你估冠軍咁易攞? 並唔係浪得虛名架.

原帖由 deerdeer 於 09-1-14 17:43 發表
嘩, 好索呀 ~

男爵府

肥姐的接班人不是欣宜,是普洱姐!是大家的開心果!!!

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 saiwanho 於 09-1-14 17:49 發表

肥姐的接班人不是欣宜,是普洱姐!是大家的開心果!!!

呢位佳麗点睇?

首頁

尾頁

跳至