跳至

首頁

尾頁

大宅

我個肚而家都未算係好大,但都一晚爆左3晚,而家......都有10條8條啦

大宅

好媽媽勳章

我個胸已經爆左好多條蟲蟲!!
你地個胸有冇紋呀?

男爵府

我今胎同上胎都無妊娠紋. 不過我個肚唔係好大. d 人都以為我係6個月到. 上胎生得時d人都以為我得7-8個月.

大宅

touchwood, 我仲 ok. 肚同胸都未爆紋... 希望 keep 到唔爆啦.

珍珠宮

touchwood that I don't have this problem so far........but I just discover that I have a vertical line towards my belly button.......I don't have it before ga.......

複式洋房

哎呀呀~~
如果大家都擔心o既話
就點都要搽少少 cream, or whatever olive oil啦

宜家唔搽
第時出左
自己又唔開心喎

搽左都出就話無計jel

我試過用B字頭果隻
都OK呀

因為我都唔係重左好多
係重得多先至驚佢爆得勁

我又有個FD o係AUS就買左D sheep placenta cream俾我用
不過用果時都有少少覺得恐佈..哈哈

都係果句
唔駛用太多錢去買支CREAM
因為STRETCH MARK真係好多時係因為遺傳

不過呢期冬天咁鬼乾
係人都要搽CREAM啦
何況我地呢

千祈唔好R個肚
如果唔係就爆得仲勁架啦

複式洋房

平時就咁睇同沖涼時(企o係度)照鏡都見唔到有紋...
點知今日心血來潮用鏡照下肚臍下面有冇啦...
點知一照, 先知原來有一堆紅色o既紋呀

男爵府

剛剛發現,pad pad 左右近腰位都爆咗一堆細紋呀。。。之前淨係留意住肚下面有冇紋,原來果d地方都會有!

大宅

唉…本身都唔係爆得好多, 呢幾日個肚大得好快, 孖B又O係裏面跳HIP HOP...
個肚扯黎扯去, D紋多左好多…

講起遺傳, 我阿媽比佢個肚我睇, 佢D紋真係好恐怖; 開頭我諗佢生過幾個, D紋一定勁D啦…點知而家我都拍得住佢囉…

大宅

jessica, 孖b跳hip hop?你聽咩歌胎教呀?唔會係disco music呀…哈哈…

原帖由 李露媚 於 09-2-7 12:15 發表
唉…本身都唔係爆得好多, 呢幾日個肚大得好快, 孖B又O係裏面跳HIP HOP...
個肚扯黎扯去, D紋多左好多…

講起遺傳, 我阿媽比佢個肚我睇, 佢D紋真係好恐怖; 開頭我諗佢生過幾個, D紋一定勁D啦…點知而家我都拍得住佢 ...

首頁

尾頁

跳至