美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 秋風 於 09-2-2 15:37 發表

如果係防脫髮用果隻啤酒洗頭水都ok架

你有用開嗎? 咩味嫁? 啤酒味?

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

呢排天氣乾, 入咗4-5支蔗糖沐浴露, 另外有d係玫瑰花, 水蜜桃, 苿莉....呢幾隻味都ok

原帖由 tungtung131 於 09-2-3 11:28 發表
你買左邊隻沐浴露呀?

複式洋房

最近天氣凍試左佢隻牛奶糖沐浴露,我個人超鍾意 用後感:
超強牛奶糖味,好似有好多人食梗牛奶糖再望主你沖涼咁 我仲誇張到專登去買埋牛奶糖一路沖一路食(因為沖梗果陣勁想食) 不過你地唔好試,因為食住糖黎沖會比粒糖搶左沐浴露d味,令到沖涼果陣冇咁香 hahaha~~~
$32支你地都試下丫推薦

大宅

我想問有無人用過佢既Spa洗面奶和落眼妝水呀? 好用嗎???謝謝!

原帖由 wai7889 於 09-2-3 19:08 發表
最近天氣凍試左佢隻牛奶糖沐浴露,我個人超鍾意 用後感:
超強牛奶糖味,好似有好多人食梗牛奶糖再望主你沖涼咁 我仲誇張到專登去買埋牛奶糖一路沖一路食(因為沖梗果陣勁想食) 不過你地唔好試, ...

民房

我有用玫瑰香果隻沐浴露..
但係有爽膚水成份.. 冬天用有點唔夠潤

禁止訪問

大宅

Pretty Okay products: (since the price is really 平)
A19- 牛奶蛋白質潔面乳 (foam and not dry after using it)
A301 - Collagen Dehydration Paper Mask
A575 - Rose water Shower gel (better use it during summer time)
A580 - White Orchid Tonic Shower Gel (I personally love the smell)
A581 - Green tea shower gel - for Hubby (pretty good choice)

My Favorite Products
A1196 魚子膠原面膜紙

大宅

剛收左貨啦 ~~
真係幾好呀
我買左幾支沐浴 &洗頭水
防晒 , 洗面奶同收緊肚皮都有要
仲送左支減壓的shower <....唔知好5好用 ?

複式洋房

有無面精華OR眼精華用過都OK
有D功效

最重要唔笠~

洋房

原帖由 bbmuimui 於 09-1-30 16:52 發表
我只用過蔗糖沐浴露, 幾好用, 頭先上佢個website, 原來300元就送貨, 想一次過訂, 大家有咩products推介呀?thx.

佢d沖涼都ok,不過好稀,但真係好平
aqua mild cleanser 綠色果枝洗面幾好

大宅

我買左下面呢支綠茶洗面膏,真係勁ok喎,又唔乾,又冇"拿住拿住",同埋我啲同事成日話我塊面乾得好緊要,皮膚勁差,但我用左冇1個月,佢地個個都係我既皮膚好左好多,又冇脫皮,所以超值得買呀,,,,,強烈推介

產品資料

綠茶抗氧化洗面奶
Green Tea Extract Antioxidant Cleansing Milk

膚質:

產品編號 : A3

價格

1000ml

200ml

$65

$22

子爵府

我一直用~透明質酸原液,Q10精華液,牛奶,Q10,蜂蜜~paper mask胎盤素eye mask,蔗糖沐浴露

大宅

原帖由 fannymk 於 09-2-11 22:26 發表
我一直用~透明質酸原液,Q10精華液,牛奶,Q10,蜂蜜~paper mask胎盤素eye mask,蔗糖沐浴露

透明質酸原液 ok 嗎?? 我都想試吓, 諗過試 aquamoist 嗰隻, 但之前用過佢隻爽膚水一般, 所以見你用過想問吓你彩豐行呢隻得唔得??!!

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

大家有無介紹係fOR黑頭,粉刺個D呀??
因為我都幾勁呀...
HELP

侯爵府

我都想知佢一pack細細支話去黑頭果d work唔work 有冇人用過呢?
原帖由 阿藍2006 於 09-2-15 02:07 發表
大家有無介紹係fOR黑頭,粉刺個D呀??
因為我都幾勁呀...
HELP

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

有無人試過呀???
thx
原帖由 vean 於 09-2-15 10:37 發表
我都想知佢一pack細細支話去黑頭果d work唔work 有冇人用過呢?

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

呢隻洗面奶我上次買左未用, 真係o甘正, 快d ling 出泥試下先
原帖由 lilo1234 於 09-2-11 17:42 發表
我買左下面呢支綠茶洗面膏,真係勁ok喎,又唔乾,又冇"拿住拿住",同埋我啲同事成日話我塊面乾得好緊要,皮膚勁差,但我用左冇1個月,佢地個個都係我既皮膚好左好多,又冇脫皮,所以超值得買呀,,,,,強烈推介

產品資料
http ...

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

請問邊度有佢地門市呀?

侯爵府

旺角中心對面座轉角位大廈 23 /F,側邢好似係pxxw
原帖由 docomo 於 09-2-15 21:51 發表
請問邊度有佢地門市呀?

侯爵府

之前好似聽講tst 加拿c廣場會開多間,唔知有冇錯同開左未呢
原帖由 docomo 於 09-2-15 21:51 發表
請問邊度有佢地門市呀?

首頁

尾頁

跳至