夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

1)有d男人覺得情願條女握佢,話係第一次..都唔要條女咁坦白話自己有個幾多幾多個男人..... maybe 你老公都以為你都中意美麗的謊言呢~

2)maybe 有男有女無事發生過...

3)可能拍左一兩個星期就散左..佢唔覺得錦算係拍過拖呢~

伯爵府

我諗我會問, but係用8卦ge心態lor, 我自己都有過去la, 總知e+對我好, 咪得lor.

男爵府

唉~~算吧呢...

過去即是過去....
問反而唔開心呀~~
妳自己都有過去的...
加上現在妳們的關係, 因少少事情反目咩!!

妳已經係bb的母親了,,,,
過左好耐..唔好再問呀!!
現在唔會有咁o既事情發生, 就okay 呢..
人要學懂~~ 過去即是過去...
當冇聽過呢...
晴晴囡囡出世於2005年4月7日出生的  :-)
晴晴的網頁

大宅

原帖由 jacquesau 於 09-2-8 21:50 發表
這是你的初戀嗎?

你會否向他暗示過你希望他和你談戀愛也是他的初戀呢?

我覺得正常男人好小會咁樣隱瞞囉!呢個時代, 拍過幾次拖, 唔係處男/女, 同過以前既男/女朋友上過床, 真係通街都係架喎! ...

所以我冇介意過佢係咪第1次拍拖..
冇介意過佢係咪處..我介意既係佢呃我

大宅

原帖由 labelwah 於 09-2-9 01:02 發表

樓主究竟係咪真真唔介意呀????? 唔介意嘅話又無理由出 post 格.....問清楚啦...問清楚自己先啦 ?

我就覺得你 honey 知你實介意, 所以當初唔同你講真囉....你而加問佢...有定無..? 唔駛啦, 你叫佢點答你好呢..? ...

我做乜要介意佢係咪拍過拖先?
我真係只係介意佢呃我..你諗下咁少事都呃..
大件事d呢..?咁咪大把野可以呃我..?
講真..我都有拍過拖啦,,我都照直同佢講丫
佢問我拍過幾多次拖..我咪問返佢囉

大宅

原帖由 Doomfree 於 09-2-9 10:30 發表

好大好大問題, 做乜你太奶奶會咁問? 佢好唔滿意你咩?
比我聽到呢句唔火起就有鬼, 孫(曾孫?)都同你生埋你問我老公做乜同佢上一個分手? 你無野嗎老閔婆? ...

咁我又唔知佢無端端點解咁問喎../____\

大宅

[quote]原帖由 chris111 於 09-2-9 10:44 發表
拍過拖有咩問題呢? 上過床又有咩問題呢? 點解唔可以坦白同你講呀?[/quote]
呢個就係重點囉..我都唔知有乜問題
我都唔係處啦..佢知架...

大宅

多謝大家比左咁多意見我..
經過我成晚既深思熟慮
我決左左當咩都冇聽過..
可能佢真係同ex.果個拍左唔夠2個禮拜啦
所以唔當係拍拖..又可能佢地咁多人訓埋同一張床
就真係咩都冇發生過..等等
我都唔想諗咁多..其實我覺得個仔依家先係最重要..
anyway..多謝你地既post

男爵府

想知咪直接問囉....又唔係禁HURT啫

水晶宮

你覺得響哩四年...你老公對你點呢...
少奶奶的身份,丫頭的命...

大宅

原帖由 54heima 於 09-2-9 15:49 發表
你覺得響哩四年...你老公對你點呢...

咁佢都對我幾好丫..不過係呢排比我發覺佢好多野呃我姐

大宅

原帖由 jaja 於 09-2-9 15:44 發表
想知咪直接問囉....又唔係禁HURT啫

其實佢唔剩止呢樣野呃我..
佢好多野都呃我..我唔明點解兩公婆可以咁唔坦誠
不過你講得岩既..呢樣野都唔係咁HURT姐..
仲有D仲HURT既你唔知

珍珠宮

好媽媽勳章

咁其實佢仲有乜野係呃住你 ?

複式洋房

如果你好想知, 唔想估, 你咪問囉!
但若我係你, 問來做乜? 以前的事啦!
你問, 你咪棧大家唔開心!
答你, 又怕hurt你; 唔答你, 你又話瞞你.
當自己聽不到仲好.

男爵府

我都好認同~~這番說話~~

原帖由 vet 於 09-2-9 00:06 發表
過去的已過去
冇謂傷感情
晴晴囡囡出世於2005年4月7日出生的  :-)
晴晴的網頁

大宅

原帖由 emma_lws 於 09-2-8 17:50 發表
真係好HURT,,好希望係我聽錯

話說剛才我同BB沖緊涼
老公同太奶奶談論緊點解食咁多野都仲咁瘦呢個問題
我太奶奶就話我老公唔夠訓所以先咁瘦啦..
好喇,,講講下無端端講返我老公以前細個響大陸果陣既事
詳細係點我唔清 ...

我估妳個人平時都係甚麼都好緊張一餐過 D人

有時候, 無惡意之大話都係好平常姐. 唔通妳從來沒講過一次大話? 我就唔係好信

我成日講D無惡意之大話, "坤"得C6幾開心

妳係唔係無返工自已一個人響屋企唸D無謂野呀? 不要自尋煩惱呀女人

大宅

原帖由 小露比* 於 09-2-9 20:30 發表
咁其實佢仲有乜野係呃住你 ?

我懷疑佢唔知去過叫雞定係同人玩一夜情,,
佢有一晚成晚冇返黎..但佢第2日返黎既時候
同我講話係去左同D同事飲酒
之後醉左去左人地度訓..
我覺得好假囉,,醉左又會識去人地屋企但唔識返自己屋企囉

大宅

原帖由 Joe媽媽 於 09-2-10 13:51 發表

我估妳個人平時都係甚麼都好緊張一餐過 D人

有時候, 無惡意之大話都係好平常姐. 唔通妳從來沒講過一次大話? 我就唔係好信

我成日講D無惡意之大話, "坤"得C6幾開心

妳係唔係無返工自 ...

可能我真係諗得太多掛..

首頁

尾頁

跳至