跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Echo,
多謝妳唔怕"舌"抵幫我們攪呢堂, 我都覺得好好, 希望我呢個蠢媽識得教番呀仔啦.

子爵府

Miss Seng

真係好多謝您呀!我老公又係同kkrabbit 既老公咁.好怕上呢d堂,但係今次佢就讚不絕口喇!上完堂問佢覺得點 .佢就話果Miss好有heart !我完全同意!做您d學生真係有褔喇!

我d讀音完全唔掂,所以常常好快速咁講英文,驟耳聽好似無咩問題,但係其實無粒音準,唉!所以我好少同亞b讀ABC flashcard,驚佢學左我d怪音(越簡單越難讀得好!)....我e+會努力練好我d讀音,要陣BB係呢個golden period學好d基本功! 

男爵府

Dear Echo,

唔知無上第一堂, 可唔可上直接上第二堂呢, 因我有兩件, 大小姐d課外活動成日都撞晒你地d function , 如果有班, 可唔可以比個期我夾下呀, 我都想教吓兩個小公主呀 , 唔該

原帖由 echo_seng 於 09-2-23 07:58 發表

咁快就專業班,咁我仲洗出黎搵飯食!
仲有18個音要學!係Part Two,之後應該係輪到小朋友自己黎上堂,你地係要扮演家庭Phonics 加強版,即是小朋友上完堂你地同佢地玩返有關遊戲!小朋友Phonics 班好鬼好玩,有 Animal Pho ...
;-)

大宅

Hi Echo
我同daddy都覺得好正呀, 多謝你o既安排呀, 真係好想快d上埋第二班呀, 學完希望可以教亞女正確d發音, 唔駛S....ssss, F....ffff 咁啦

禁止發言

男爵府

唔緊要, 緊係老B緊要D 啦, 到時你攪我再留意下, 夾下時間

原帖由 echo_seng 於 09-2-23 10:25 發表

唔好意思,BK家長班就真係無時間再攪住啦!係都要到五或者六月,因為我要照顧返我自己個老B,我要開返個English Adventure Playgroup比佢,如果唔係就個個小朋友都識Phonics,淨係老B唔識啦! ...
;-)

複式洋房

Echo,
真係好多謝你的phonics class! 我覺得真係超有用,還想學多的!(唔夠喉,我想再長的學多的就好啦)
下次有班我一定參加!記得預我+老公+仔! 謝謝!
我地對住bb既時間最長,影響最深,一定要自己讀好每一個字每一個音,才可令小b有好的基礎,我都要努力改好自己發音!

謝謝你啊!

複式洋房

THANK YOU VERY MUCH, ECHO!!!

個堂真的好有用呀, 雖然我老公無來上堂, 但見我攞返去的MATERIAL都覺得你好有HEART呀!

好多謝你!
http://pandakingking.blogspot.com

別墅

老師:你再辦phonics班我一定要參加, 你同Tavis都教得好好呀, Tavis真係好生鬼, 成堂一d都唔悶, 好有用!你嘅詳盡解釋令我更易明白當中嘅口部動作!
我要比d時間自己練好, 再教老公, 跟住就同圓圓練習。

禁止訪問

男爵府

MISS, 我LOAD吾到隻碟...@.@
[img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers

禁止發言

大宅

好媽媽勳章

我睇到呀,唔知Tavis生幾時出返隻A~Z嘅碟呢??

禁止發言

男爵府

原帖由 echo_seng 於 09-2-23 19:19 發表

唔...因為老外用左比較冷門的software...唔...我諗下辦法啦!

可能係我部機太out la,所以...
[img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers

複式洋房

Thank you very much Echo!
Daddy and I enjoy it a lot..

The course reminded me some of the phonics rules that I have learnt in university (u know..I nearly forgot everything I have learnt in the linguistics course)..

btw..My son loves the song "I'd rather have the snake for my snack"..heeheehee..he keeps laughing when daddy sing the song with him..

禁止發言

大宅

好媽媽勳章

係咪ga~~呢個主意唔錯啊
原帖由 echo_seng 於 09-2-23 19:44 發表

請佢出CD,好鬼貴,不如你請我食飯,我出比你啦!

大宅

原帖由 echo_seng 於 09-2-23 07:33 發表

哈!姐姐走左?有無通知?
咁老B兄弟希希點呀?你地返左工比邊個睇住?
希望你快D搵到個好姐姐!

一匹布甘長!!唉!!個工人手腳唔乾淨,最後仲發難,即走!!
而家請左個temp既姨姨睇住希希(好彩有人介紹,如果唔係就要麻煩彤彤媽啦!!),姨姨上黎我屋企幫我睇住希希!

尋日簽左個新印印啦...希望會好啦!!

男爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

CHRIS~~咁慘,之前仲聽你講工人都OK~~世事難料

首頁

尾頁

跳至