夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

ilovesiudor 發表於 18-1-7 00:49
我好相信好多女人如樓主所講,以為同人好傾,就以為人地中意佢,如果你咁得人中意,又點會變剩女
..

複式洋房

男人固然賤,但係做小三嘅都並非受害者!
好多女人,明知個男人結咗婚,都中個頭埋去!
我識得一個女人,個男人(舊同學)話掛住佢成30年咁耐,
佢咁都信,覺得自己至係個男人嘅至愛!係掛住你,一早揾咗你啦,
擺明係身痕,見你係剩女,又話咁容易就上當!
個女人仲覺得自己唔係小三,只係timing唔啱!

大宅

回覆 cheesebear 的帖子

講得非常好

大宅

cheesebear 發表於 18-1-6 20:13
有d男人唔會拒絶,喜歡吊人引,自豪自己有人傾慕仲有market
講得非常好

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

其實,有些時候係個男人主動自願打開度心門比人進入
第三者係衰,但感情係雙向,往往個男都係賤

公爵府

2024年龍年勳章

Angelice-BeBe 發表於 18-1-7 09:50
其實,有些時候係個男人主動自願打開度心門比人進入
第三者係衰,但感情係雙向,往往個男都係賤
...

唔明點解次次唔鬧個男人走去鬧個女人勾引佢老公,一隻手點會拍得響

複式洋房

koala904 發表於 18-1-7 12:48
唔明點解次次唔鬧個男人走去鬧個女人勾引佢老公,一隻手點會拍得響
...

其實第三者做咩係完全不受大婆控制,但個男人做啲咩先係重點。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

koala904 發表於 18-1-7 12:48
...

所以我覺得第三者係衰,但同樣個男人都係賤。個個大婆鬧第三者破壞頭家,有無唸過自己個老公就係開左隻家門,先比人入侵到

男爵府

回覆樓主

第三者不認識你,對你沒有責任。但你家男人有

大宅

LouBB 發表於 18-1-6 01:56
請不要以為一個已婚男士同你好傾、無論係你哋自己以為只是朋友關係、或是妳以為咁樣可以發展、

妳、係妳… ...

我用個比喻:
當我個小朋友食緊飯,明知佢容易分心,我會熄電視熄手機拎開玩具等佢專心食飯。
小朋友因為分心周圍眼望望撩其他人玩,如果其他人當佢無到唔理佢,小朋友自然會無癮。但如果其他人因為見個小朋友眼望望而同佢玩,咁米食唔到飯?

當然,男人結得婚超過十八歲唔係小朋友
當然,做亞媽嘅平時要教小朋友要專心食飯
當然,其他人無責任配合我
當然,放係小朋友面前係佢鍾意嘅食物佢就會食得快食得專心

總結:無同理心唔犯法嘅,不過黑人憎姐。

伯爵府

回覆 LouBB 的帖子

e+呢個年代,做女人已經唔需要忍個老公一世.話咗婚姻係一場賭博架啦.
所以,結得婚,老公又係自己揀嘅,
就要做好睇錯市要止蝕嘅心理準備.
點怨你都係輸嗰個.
做女人真係唔好咁天真,
唔到80歲都唔好信有一生一世.

.

別墅

babyhi 發表於 18-1-6 09:24
男人衰就一定。我反而覺得,即使當初你唔知個男人呃你,知道人地已經有家庭、有仔女既話,唔該,唔該,唔該 ...

我覺得最賤既係男女都有家庭有小朋友,個女人仍然又嗲又獻身,只為證明自己仲有吸引力,同埋想要老公俾唔到既感覺。(男既賤在知道人妻唔駛上身,免費又乾淨)

珍珠宮

回覆樓主:

我覺得最好笑,係戈啲,人地一分左手,即刻係一齊,然後懶係光明正大,話自己係分左手先一齊,即係呢~一分左手,你地即刻有feel有感情要一齊嘅~之前無feel架~之前無互有好感架~之前無培養過架~
我肯定你無出現過,人地未必會分手囉…講尼啲~晒氣~

禁止訪問

回覆樓主:

禁止訪問

回覆樓主:

已刪除用户

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆:各位單身女性、剩女也好、已離婚也好……

子爵府

牛年勳章

ilovesiudor 發表於 18-1-7 00:49
我好相信好多女人如樓主所講,以為同人好傾,就以為人地中意佢,如果你咁得人中意,又點會變剩女
...

小三唔一定單身㗎喎。同埋可否不要label 單身的人因為是冇人鍾意呢?

首頁

尾頁

跳至