自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章

原帖由 sasa@uk 於 09-3-7 05:08 發表
將心比己
如果我係佢地 , 就唔會再出來做公眾人物
呢個世界仲有好多野可以做 je .... 何必呢?

This is the answer....

嬌 : 都 冇 諗 過 , 入 呢 行 係 為 屋 企 人 , 想 屋 企 人 可 以 生 活 得 好 , 我 唔 想 就 咁 放 棄 , 我 都 想 有 機 會 再 試
雲 : 有 乜 屋 企 人 需 要 負 擔 ?
嬌 : 妹 妹 、 媽 咪 、 公 公 、 婆 婆 、 爺 爺 。
雲 : 你 係 主 要 收 入 來 源 ?
嬌 : 都 算 係 , 如 果 我 唔 做 話 , 我 可 以 做 乜 呢 。

... that's why 我反對佢出來抓$$$.

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

我只可以講呢個世界好大,唔係樣樣野都可以盡如人意!人地走返出黎都要好大既勇氣同決心;如果唔支持既唔緊要,起碼唔好再落井下石;試問有邊個人未做錯過任何事??而家既世界環境已經改變哂,唔再係我地亞爸亞媽既年代咁單純,d人既思想已經改變哂mouth: 我唔係法官唔可以批判人地有罪冇罪,and then事情永遠都有灰色地帶;都係果句唔岩睇唔岩聽close自己既耳朵咪算囉!

子爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

" 可以做啲乜 ? " 你都比過廣大觀眾睇過哂全相啦, 真係乜都做得啦 ! 好多網民叫佢轉行拍AV, 4仔...

擺明車馬做以上行業, 唔再扮天真無邪, 肯定無咁乞人憎!

原帖由 muicc 於 09-3-7 05:34 發表

This is the answer....

嬌 : 都 冇 諗 過 , 入 呢 行 係 為 屋 企 人 , 想 屋 企 人 可 以 生 活 得 好 , 我 唔 想 就 咁 放 棄 , 我 都 想 有 機 ...

男爵府

我覺得係生活迫佢地 , 每個人都要生活 , 都想家人生活得好d , 過d富裕生活。佢地唔做依行 , 可以做咩? sales/文員仔? 你係老闆, 會唔會請佢地? 日日比記者圍住公司 , 阻住做生意
佢地都有家人要養 , 你估佢地出返黎再講件事, 真係好好受咩

原帖由 Sindy 於 09-3-7 03:14 發表

其實可以諗下,一個有廉恥既人,都唔想再咁出黎見人,點解仲要咁招搖呢,係咪有人逼佢呢,我地咁做,都可以比佢背後既人知道,再逼佢出黎都無用,咁仲可以幫到佢,如果佢連廉恥都無埋,咁又怕咩我地叫佢收檔呢?

我地都唔係 ...

禁止訪問

公爵府

再上志雲又講大話, 將心比己,你見你個女仲講緊大話,你還會支持嗎?
為左復出連txb新聞都要上埋, 濫用新聞自由, 唔該佢俾條生路我行,等我正正常常睇個新聞可以嗎?

男爵府

咁買唔買就各人意願啦 , 佢無市場叫賣力 , 自然會比淘汰。但個d下下人地一出黎就去投訴人, 唔鍾意咪轉台 / 關機囉, 洗唔洗趕盡殺絕

原帖由 mrsright 於 09-3-7 11:01 發表
所以佢地復出無問題.,

但係要我用錢買佢地既野 , noway

唔通好多店鋪老闆呃人錢, 都係為左養家, 咁我就要去幫襯佢 ?

佢地要出黎搵錢, 咁咪等支持佢地既各位, 真金白銀拎錢去供養佢地囉. 我同家人辛苦搵既錢, 比 ...

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

其實我最想"鷹皇"放過阿嬌!!!!
請放阿嬌一條生路!!!
唔好夾硬推佢出黎!!!
要佢做第一個出黎見人, 無非都係想搵錢!!!

子爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

今日睇左娛版未呀 ? 黑鮑訪問言論真係假到不知所謂, 話痰罐希係佢至愛, 因為怕失去他所以比佢影淫照, 又話同佢拍拖時, 無一腳踏兩船, 咁佢當年同方X申去瑞士出TRIP呀?

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 河馬 於 09-3-7 10:54 發表
我覺得係生活迫佢地 , 每個人都要生活 , 都想家人生活得好d , 過d富裕生活。佢地唔做依行 , 可以做咩? sales/文員仔? 你係老闆, 會唔會請佢地? 日日比記者圍住公司 , 阻住做生意
佢地都有家人要養 , 你估 ...

每個人都想家庭過得舒服既,但要量力而為囉,咪咁高調,隔得一排,轉做幕後囉........你有無覺得佢都好痛苦,比人逼佢咁出黎見人,幫下佢啦唔該,咪等佢老細仲以為有得諗,仲可以搵錢,就會放過佢架啦

男爵府

原帖由 MANFUN2010 於 09-3-7 10:48 發表
" 可以做啲乜 ? " 你都比過廣大觀眾睇過哂全相啦, 真係乜都做得啦 ! 好多網民叫佢轉行拍AV, 4仔...

擺明車馬做以上行業, 唔再扮天真無邪, 肯定無咁乞人憎!

...

呢D人咪就係驚佢死得唔夠仲要踩多兩腳囉

扮天真無邪呢D係公司對佢做o既包裝o黎架姐,唔係真係咁多人認為做娛樂圈o既人一定係拎真面目出o黎對住你地呀

仲有自拍呢家野..o係呢單野爆出o黎前已經有幾段短片(事主只係普通市民)俾人流傳過出o黎啦..呢樣風氣根本一直就存在..只係呢單野爆左出o黎後再俾人無限放大o黎講..入哂佢地數姐

侯爵府

人誰無過? 如果佢地是我們自己的女兒, 我們做父母一定會支持! 如果佢地是我們識得的好朋友, 我們還是會同情並鼓勵振作! 她們只是一些做過錯事的年青人, 給點包容, 難道我們年青時沒有做錯過任何事?

p.s. I'm not her fans, just share my feeling!

公爵府

我唔會支持, 佢要復出咪復到夠,但叫我再花錢在佢身上, no way囉!

我花錢去買佢既product = 間接幫佢買chanel,幫佢供樓,幫佢賺多d錢, 但佢完完全全唔會感激你囉, 最好你幫襯佢多d添!

仲有啦,而家經濟咁差,叫我出錢支持你,真係發燒啦唔該

大宅

我都唔明, 人地做錯左D咩事先, 點解要講到人地咁差, 人地只係同佢愛的人做愛, 影左D相, 好唔好彩俾人偷左, 發放出去啫, 佢先係受害者, 點解要講到人地咁淫賤, 又叫人地去拍三級片, 去做雞, 呢D係佢地的私人生活, 唔通做藝人唔可以有性愛咩, 因為佢係小朋友的偶像就唔可以有性愛, 咁請各位父母, 請你地都唔好再做愛啦, 因為你地都係你家中小孩子的偶像, 都係佢地的榜樣, 萬一有一日你地響家中做愛時, 被小朋友看見, 你D小朋友就會話你淫賤, 唔配做佢地的父母

你唔鍾意就唔好睇囉, 佢無市場佢自然會消失, 亦無人迫你比錢去買佢D野

首頁

尾頁

跳至