論盡家傭

跳至

首頁
12345...47

尾頁

珍珠宮

Fa, 你又一次笑c左我
首歌非常頂癮
原帖由 FA8866 於 09-3-17 20:27 發表
大家有無見過現時網上熱爆既"草泥馬"
哈哈哈,笑傻左,等我送比西馬評比大家做"儀仗馬"先.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 Froggy_joe 於 09-3-17 21:08 發表
Fa, 你又一次笑c左我
首歌非常頂癮

我第一次聽時都笑到標眼水.因睇埋隻超搞笑馬樣,真係頂唔緊.

公爵府

頭先返到黎屋企閘口有隻飛曱x,同佢係門口對峙左幾分鐘, 好驚.

禁止訪問

好媽媽勳章

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 sweetcouple 於 09-3-19 18:34 發表
我受唔起平package的引誘, book左8號去東京。

我都係睇到口水流
二千幾.....太過份啦~~~~~~
可惜暫時都唔會再同維尼出遠門
唔帶又會掛住
咁.....惟有大家一齊唔好去啦~~~ (幾悲壯呀....)

P.S. 你打算幾時去本區睇樓啫? 我今朝見到有個盤920' 3房 268萬呀, 平呀, 3千蚊一尺都唔使.....

禁止訪問

好媽媽勳章

公爵府

原帖由 sweetcouple 於 09-3-19 18:52 發表

我book左8號出發, jal, 包兩晚房, 37xx for大人, 小boo計2000咋....(未計稅)

睇樓, 隨時都得架la, 只要係weekend! 你陪唔陪我丫?

講真, 搬我就最快七月尾先搬, 因為小boo仲響呢頭返學。但如果岩價, 早左 ...

嘩,您就好啦,又去旅行.
我5月份先去,不過答應左D fd同佢地去台灣喔.

珍珠宮

原帖由 FA8866 於 09-3-19 02:05 發表
頭先返到黎屋企閘口有隻飛曱x,同佢係門口對峙左幾分鐘, 好驚.

你已經好勇啦..... 見到飛曱甴我一定走架 !
教仔心得:媽咪容易犯的錯誤
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=951856&extra=&page=1

成日話「讚」可以改正小朋友壞行為,到底點解同點讚?   
http://forum.baby-kingdom.com//v ... page%3D1&page=1

大宅

Fa ,
Sorry , I need to edit first , will mail to you tomorrow ...

JH
img] http://discuz.baby-kingdom.com/images/bk/slobv4_r2_c1_long.gif [/img]

珍珠宮

原帖由 ellawyc 於 09-3-19 18:39 發表

我都係睇到口水流
二千幾.....太過份啦~~~~~~
可惜暫時都唔會再同維尼出遠門
唔帶又會掛住
咁.....惟有大家一齊唔好去啦~~~ (幾悲壯呀....) ...

悲壯得過我極有可能要响復活節假返足四日工?

FAFA :
如果係真, 嗰封信我會到時先做, 是否ok?
教仔心得:媽咪容易犯的錯誤
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=951856&extra=&page=1

成日話「讚」可以改正小朋友壞行為,到底點解同點讚?   
http://forum.baby-kingdom.com//v ... page%3D1&page=1

子爵府

醒目開學勳章

原帖由 FA8866 於 09-3-17 21:53 發表

我第一次聽時都笑到標眼水.因睇埋隻超搞笑馬樣,真係頂唔緊.

堅定流o架?

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 sweetcouple 於 09-3-19 18:52 發表

我book左8號出發, jal, 包兩晚房, 37xx for大人, 小boo計2000咋....(未計稅)

睇樓, 隨時都得架la, 只要係weekend! 你陪唔陪我丫?

講真, 搬我就最快七月尾先搬, 因為小boo仲響呢頭返學。但如果岩價, 早左 ...

嘩, 抵.....咁你打算玩幾多晚? 無理由兩晚咁少嘅....hehe~~

陪你睇當然可以啦~ 睇樓係好好玩架.....^^
不過, 如果你得weekend可以睇, 你去完旅行返黎就要出動, 萬一呢區你唔啱要再搵, 時間就會緊迫d啦~~ 由你落細訂到交樓都要6-8星期, 你亦要收咗樓至可以裝修; 你又想小boo返學前搬, 你都要許下時間.

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 SandraLo 於 09-3-19 23:54 發表

悲壯得過我極有可能要响復活節假返足四日工?

FAFA :
如果係真, 嗰封信我會到時先做, 是否ok?

咦....咁又真係悲壯喎....
不如出黎食餐好嘅平衡下先? ^^
山寨佬你有冇重番少少?

禁止訪問

好媽媽勳章

公爵府

原帖由 JHmami 於 09-3-19 23:49 發表
Fa ,
Sorry , I need to edit first , will mail to you tomorrow ...

JH

您唔駛執啦,照send比我,我會執架啦.趕住要喔.mouth:

禁止訪問

好媽媽勳章

公爵府

原帖由 sweetcouple 於 09-3-20 07:34 發表

玩七日六夜呀......諗左一晚, 可能唔自駕, 唔去郊外了, 因為上次去剩的地方都夠玩一個trip.....

旅行前都可以睇樓....我call你丫....

7日6夜.

公爵府

原帖由 winnie_sh 於 09-3-20 01:27 發表

堅定流o架?

哈哈哈,您唔識講普通話,您明唔明"草泥馬"意思??
p.s. 唔好問阿妹呀,粗口黎架.

禁止訪問

好媽媽勳章

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 sweetcouple 於 09-3-20 09:28 發表
哈哈.....俾我搵到個仲平d的package....

尋日hold左星x, 坐jal加兩晚房, 大人要37xx, 小boo計2000。

頭先firm左永安, 多佢一晚房, 但冇早餐, 同樣係大人37xx, 小boo仲平, 18xx!!!

哈哈哈! 高興也~~~~ ...

嗚.....我好想去呀......
8號去14號返係咪都係呢個價?
住邊間酒店呀?

首頁
12345...47

尾頁

跳至