親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

虎到金來勳章

Hi
go to look look la

http://www.eetours.com/upload_doc/eternal_free_2/detail/2009226155817.pdf

原帖由 豬仔兔 於 09-3-18 13:45 發表
我同屋企人都想復活節去,但我地一行15人,老中小都有,所以我地想搵祈福渡假屋,一屋三層果隻呢,但唔知訂唔訂到囉,最主要想去動物園同睇馬戲,請問歡樂世界岩咩年紀玩架,可以逗留幾耐(玩幾耐)。

sumyee, 請問你去幾多日 ...

洋房

之前上長隆玩一直都系搵http://www.etrip86.com 貪佢一站式服務唔使煩,幫襯過佢book祈福度假屋,四海一家buffet,復活節想訂長隆新酒店今日但我book時 新/舊長隆房已full曬,淨系有新長隆的野趣房,¥1268 包兩個早餐及兩張景點入場券。

伯爵府

去年暑假, 我地1家住過, 值得住的....環境美, 我地還在swimming pool游水添...小朋友玩得好開心.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

長隆酒店好住,成房油味。

民房

回覆 # 的文章

我有興趣, 11/4 我都去長隆酒店想book/永東,但係好似貴啲2大2小+2早餐+2張門券+1晚酒店$1970,唔知仲有冇?是否來回?

大宅

我幫永東book package, 10/4 兩日一夜, 新長隆酒店-星光家庭房(內有一張雙人床 & 一張上下格牀) + 四張來回車票+ 四人早餐 + 2張馬戲團票 = $2,530.-, 另book多一晚舊長隆酒店 - 家庭房 + 2人早餐 = $880.-, 再自費買2張馬戲入場卷 & 4張動物園門卷 & 4張歡樂世界, 計起想嚟都唔平.

大宅

虎到金來勳章

Hi littlecat

到時見, 我又係10/4去,2大2小住星光房, 希望d油漆味走洒la.

我總未買其他入場票,打算check in 時先買. 你呢?

sumyee

原帖由 littlecat 於 09-3-25 10:45 發表
我幫永東book package, 10/4 兩日一夜, 新長隆酒店-星光家庭房(內有一張雙人床 & 一張上下格牀) + 四張來回車票+ 四人早餐 + 2張馬戲團票 = $2,530.-, 另book多一晚舊長隆酒店 - 家庭房 + 2人早餐 = $880.-, 再自費 ...

複式洋房

好媽媽勳章

你地會去邊度食野呀, 由長隆去食街係咪一定要坐taxi呀, 咁長隆酒店附近有冇野食架?

大宅

長隆酒店入面有樣食架 ....如果你去新酒店 ...5座下面有個餐廳 , D野食都好食 ....
因為我剛剛去完

原帖由 speedbox 於 09-3-25 13:50 發表
你地會去邊度食野呀, 由長隆去食街係咪一定要坐taxi呀, 咁長隆酒店附近有冇野食架?

大宅

我上星期去都仲有油漆未呀 ..... 佢地仲有D地方仲裝修中添呀 !!!!

原帖由 sumyee 於 09-3-25 11:29 發表

到時見, 我又係10/4去,2大2小住星光房, 希望d油漆味走洒la.

sumyee

別墅

係呀我, 有油漆味, 咪8月同我去多次羅, 包無油漆味喇HAHA~~估唔到我係呢到見到你呀~~~

原帖由 kwan_bbb 於 09-3-25 15:46 發表
我上星期去都仲有油漆未呀 ..... 佢地仲有D地方仲裝修中添呀 !!!!

大宅

Hi sumyee,

我就已經買咗馬戲票&動物園票, 但歡樂世界就未買, 我諗住去度先買.

大宅

我想問吓新長隆或舊長隆有冇室內泳池, 而家有冇水游呢? Thanks.

複式洋房

回覆 # 的文章

請問有冇人都住過新酒店和舊酒店,唔知有乜唔同?新酒店又有d主題房,唔知係點的?但上佢酒店個網又冇房間內部的相睇。
去祈福食街由酒店坐的士去要幾耐?幾錢車費?有冇邊間好食的推介?
如果在長隆酒店食又有邊間好食呢?

子爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

長隆酒店/ 新長隆酒店,

1. 其實,是否同一間酒店?
2. 是一樣的大堂嗎? 只有房間不同是嗎?
3.酒店設施是供用嗎?
4.我知有一個遊戲室,在新長隆/舊長隆呢?

THX.

別墅

原帖由 sumyee 於 09-3-25 11:29 發表

sumyee

sumyee

別墅

原帖由 星筠 於 09-3-26 15:44 發表

sumyee

hi littlecat
我又係10/4去, 已Book2個套票(舊長隆), 住3日兩夜
住雙人房(兩張床)第一晚睇馬戲,第二日去廣洲玩.第三日
在番禺,祁福玩, 後搭4:00永東旅巴走.

大宅

1) 是同一個地方 , 只是不同大廈
2)不是 , 舊的就動物圖案多D , 新就高貴D的感覺 ,
房間就不知道啦
3)酒店設施是供用嗎? 不清楚 , 只知道設施全部都在舊個邊
4)我知有一個遊戲室,在舊長隆

原帖由 HappyToday 於 09-3-26 14:38 發表
長隆酒店/ 新長隆酒店,

1. 其實,是否同一間酒店?
2. 是一樣的大堂嗎? 只有房間不同是嗎?
3.酒店設施是供用嗎?
4.我知有一個遊戲室,在新長隆/舊長隆呢?

THX. ...

大宅

原帖由 kwan_bbb 於 09-3-26 16:19 發表
1) 是同一個地方 , 只是不同大廈
2)不是 , 舊的就動物圖案多D , 新就高貴D的感覺 ,
房間就不知道啦
3)酒店設施是供用嗎? 不清楚 , 只知道設施全部都在舊個邊
4)我知有一個遊戲室,在舊長隆

...

侯爵府

2024年龍年勳章

如有3個family, 有d想坐船, 有d坐車, 有那間旅行社可提供packages可給客人去選擇交通工具 ?
住新/舊會方便d ?
Tiger cafe 在新/舊 ?
碼頭到酒店要多久 ?

首頁

尾頁

跳至