美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

係咪真係work o架? 我d腳指都有d陳年厚繭, 真係好想佢地消失~

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我 3/4 果日係萬寧買左黎用, 當日買時, 見到同架有另一個 foot mask, 不過係 $178, 但 made in japan.

fu 左60分鐘. 唔痛唔紅. 星期日開始甩皮, 今日都仲甩緊, 好鬼肉酸

但隻產品搵勻成個盒, 都唔見 made in 邊度, 唔知其實係咪國內產品

其實都有點擔心呢隻產品既成份係咪野咁勁 可以甩皮甩得咁C 勁既 mouth: ....好似有D 腐蝕性咁

大宅

nerostrata只可以係醫生度買, 我都識姑娘, 可以買到仲可以有7-8折, 有興趣可以pm我啦!
原帖由 呀咕 於 09-4-9 00:13 發表

nerostrata邊度可以買到呀?? thanks

別墅

原帖由 miffymiffy 於 09-4-9 15:40 發表
我 3/4 果日係萬寧買左黎用, 當日買時, 見到同架有另一個 foot mask, 不過係 $178, 但 made in japan.

fu 左60分鐘. 唔痛唔紅. 星期日開始甩皮, 今日都仲甩緊, 好鬼肉酸

但隻產品搵勻成個盒, 都唔 ...

我用mikly foot,依家都兩日,一d脫皮反應都冇嘅??有d擔心,被揾笨!

大宅

上高果位mama話未有咁快脫的, 我上次用日本果隻, 都等左幾日

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我好似都約 第2-第3日先開始甩皮.

產品上 有說明, 買左後, 打去登記, 之後影自己對腳張相, 唔知幾多日內仲唔脫皮就會再跟進咁.

伯爵府

我昨天用左BABY FOOT (日本造) 的, 都未甩皮, 等多幾天睇下... 我在台灣買為港紙110蚊

複式洋房

我7號用, 到而家都未甩皮喎!mouth:

子爵府

neostrata gel plus在desmxx脫毛個間shop有得賣...不過好貴(他們好像是正式代理)..我通常去水貨店或上網買...i.e 千葉草...不過真係幾好用

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 呀咕 於 09-4-11 13:32 發表
我7號用, 到而家都未甩皮喎!mouth:mouth:" />

我早你一日, 6號用, 到而家都同你一樣, 未甩皮喎~~
mouth: mouth: mouth:
好有被騙o既感覺~~~mouth:

複式洋房

一d都唔假,我用完一個星期真係開始甩,一日比一日甩得嚴重, 同個廣告d人差唔多,c6見到都嚇一跳
原帖由 paddyho 於 09-4-8 14:09 發表
我見到個廣告好假law ,我寧願用NeoStrata 嘅gel plus 去敷

別墅

我9號敷,今日腳邊開始脫皮,不過脚底d厚枕都冇乜反應!

珍珠宮

畀面勳章

有無人可以貼用前, 甩皮中, 用後的相黎睇下

別墅

ops:" />ops:" /> 今日腳底同埋指罅脫皮得好勁吓,
手多多,用隻手meet吓,成塊或塊皮甩,好肉酸!脫皮地方真係幾滑喎
不過腳踭d皮可能好厚,都好似冇乜反應!等多幾日睇吓先

別墅

腳面會唔會好痛?要甩幾耐先甩完?有冇人係已經脫皮成功既呢?我都心思思想買黎試,但好驚會甩到一忽忽好肉酸俾老公笑。

別墅

原帖由 momsusan 於 09-4-12 21:49 發表
腳面會唔會好痛?要甩幾耐先甩完?有冇人係已經脫皮成功既呢?我都心思思想買黎試,但好驚會甩到一忽忽好肉酸俾老公笑。

當日敷完腳面好痕,不過冇痛,我老公都有笑架,佢一路笑一路同我影腳底相

複式洋房

見到個廣告都想試吓!

複式洋房

我見到廣告後都好心動想試!
但有人試完咁痕, 我有D驚喎, 而且都唔平呀!!

水晶宮

原帖由 zecebee 於 09-4-11 22:32 發表
一d都唔假,我用完一個星期真係開始甩,一日比一日甩得嚴重, 同個廣告d人差唔多,c6見到都嚇一跳

首頁

尾頁

跳至