跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

你地bb好叻呀,我女女只係識講baba,mama,街街,哎呀,用咭學識講a同車車,仲要睇心情先肯講.

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

YOUR BABY CAN READ一套有5隻,我都日日播比苑荍聽,尤其係唱歌仔那1部份苑荍好喜歡聽。

我有2個寶貝女,大女任何牌子既奶粉都飲,細女飲雅培3號,有1仔1女八哥狗。

別墅

我亞女可以講daddy, 媽媽, 家家, 姐姐, 車車, 花花, 書書, 鞋鞋, 鼻鼻, .........
問佢食唔食? 佢答: 食------飲------係-----要......
最叻係問佢: 係唔係呀? 佢答: 係呀!
識叫著鞋~~~著著or鞋鞋
英文只有bird, toes, roll, clap, shake

大宅

畀面勳章

我個女都只係識講DAD, DADDY, 姐姐,打你呀,EE,A,M,S,識叫MAMA,BUT好少叫!

我想問有無人知喺邊度可以訂到BABY YOU CAN READ呢?唔係香港代理果D呀!THANKS!

禁止訪問

別墅

原帖由 Pertra 於 09-4-18 22:32 發表
I bought it from Mrs Leung ( from her education centre) in Tsuen Wan). She will arrange the group order for many mami. All are shipped directly from USA.

我都有興趣想買呀~
我想問下個價錢會係幾多到?

另外,我有一個問題,我發現我每次同阿仔玩呢d讀字card時,讀唔夠幾個字,佢就走佬去玩第2d野,咁既情況你地會點做呀??可唔可以教下我一些方法呢 ^0^

禁止訪問

別墅

原帖由 Pertra 於 09-4-20 00:24 發表
我上年10月買,跟綱上價, HK$2XXX (實數忘記)
5 DVD + 5 books (BYCR) + 5 books (BYCL) + double-sided cards (1 & 2) + Lift and flap cards (1 & 2) 。我可同你問梁太有無貨。

讀咭方面,你要用一些誇張大動作去引去 ...

好呀~ 麻煩你幫我問一問睇下仲有冇貨啦~

我想問你會唔會SET一個SCHEDULE咁去同佢玩咭架??

禁止訪問

複式洋房

可以pm 給我嗎? 我都有興趣買.

原帖由 Pertra 於 09-4-21 23:13 發表
我 PM Ms Leung tel no. , 她話有貨, HK$2080 full set with shipping charge.

関於点用, DVD 內有教,1個月看1隻。其實小B開頭可能會悶,因為DVD會出現好多大字咭,得2首歌,但你要佢看,同他一齊做動作,1個月後你個仔巳有成效 ...

首頁

尾頁

跳至