跳至

首頁
12345...23

尾頁

禁止訪問

子爵府

我仲以為你哋個個都冇上嚟好多日=.=
舊topic嗰邊唔見你哋link過嚟~

我啱啱睇你哋"個人資訊"先知~~

珍珠宮

醒目開學勳章

原帖由 堯堯豬媽 於 09-4-17 23:00 發表
比個位我發顛下.......
x佢老母,痴x線
條99痴架.......x街 ...

發...生..乜..野...事..

珍珠宮

醒目開學勳章

原帖由 Vin 於 09-4-18 03:29 發表
我仲以為你哋個個都冇上嚟好多日=.=
舊topic嗰邊唔見你哋link過嚟~

我啱啱睇你哋"個人資訊"先知~~

我日日都0係度架

子爵府

唉~~我好悶呀~~
而家放假日日對足個女成日, 好煩厭=.=

但不過我又唔係咁想咁快放完假~
日日帶佢返學放學送午餐一樣係好煩=.=

做人真係好悶

珍珠宮

醒目開學勳章

原帖由 Vin 於 09-4-19 01:34 發表
唉~~我好悶呀~~
而家放假日日對足個女成日, 好煩厭=.=

但不過我又唔係咁想咁快放完假~
日日帶佢返學放學送午餐一樣係好煩=.=

做人真係好悶

你女學校同屋企咁近...比佢自己返學放學嘛..
升上小五之後..阿女就唔多喜歡我接送...
我就放手比佢自己返學放學lu...:D

出去油麻地學野佢都係自己去:D

子爵府

唔得架, 我個女自律性比較低~
如果俾咁多自由佢, 佢除咗目的地之外,
會自己周圍去其他地方架, 以前試過喇~~=.=

而家我只會星期六俾佢自己去學跳舞,
星期日自己返教會~~
呢2個地方都係隔離街咋~~

子爵府

仲有而家香港治安差, 唔同以前架喇~~
更加唔放心啦~~
我個女又成日冇喱醒目~~

珍珠宮

醒目開學勳章

自己周圍去其他地方咁大膽

我女唔敢自己周圍去..佢知我會等佢返黎..就算搭遲一班車..都係遲10分鐘左右...過左15分鐘都未返..
我會響佢電話...有時等好耐都冇車...
佢都會即刻打比我..
話我知佢未上到車..會遲D返...:D

子爵府

我而家冇俾我個女用手提電話呀,
以前試過一次俾佢同同學去街,
嗰次有部電話俾佢帶出去用.
諗住可以隨時搵到佢嘛~~
點知佢喺2-3個鍾頭之內, 打咗十幾廿次電話俾我~~
次次都係一啲無謂嘢就打俾我~~
可能佢嗰日第一次自己有電話用, 太興奮

之後見佢讀書好似好心散咁, 冇再俾佢同同學出街,
連電話都冇再俾佢用喇~~

子爵府

我個女同你個女唔同,
我嗰個太麻煩喇~~
有啲嘢係教咗佢好多好多次佢都唔記得~~
成日都要提住佢~~~
可能佢根本係冇用心去記~~
有時做好多嘢都係求求其其咁~~唉
淨係沖涼洗頭呢啲咁普通嘅嘢都要我日日催佢幾次佢先會做~~
而家仲要學人鍾意明星, 要睇yes雜誌~
我會阻止佢買, 最多都係俾佢去7-11係咁二揭下~
但係yes好鬼衰, 期期都會出啲偶像精品~~
如果我個女一見到有佢鍾意嘅hotcha精品, 就一定要買:tongue:
咁我就會要佢自己出錢, 佢又覺得好值得喎=.=
唉, 總知我覺得佢好鬼麻煩啦~~

珍珠宮

醒目開學勳章

原帖由 Vin 於 09-4-21 10:03 發表
我個女同你個女唔同,
我嗰個太麻煩喇~~
有啲嘢係教咗佢好多好多次佢都唔記得~~
成日都要提住佢~~~

我女都有迷偶像..係日本果D..仲有TW既黑澀會美眉..
我都唔知係乜...

佢又冇咁沈迷..冇買任何野..只係上YouTube度睇下佢地D片..聽下佢地D歌..
.呢個年紀可能開始反叛..你要慢慢教..如果唔係好易學壞..我女好怕我..暫時我都食到佢...佢都仲聽我話..

我要求唔高..最緊要讀好D書..咁我就唔干涉佢迷偶像..

我女一直好想要個電話..佢係想要黎聽歌..
買左比佢..佢開心到訓唔著..成日摸住

之前一直扭買NDS..上年見佢考第一買比佢..
係新屎坑果時玩過...成個暑假都有玩下..
之後咪掉埋一邊

珍珠宮

醒目開學勳章

講起頭髮..前日先捉阿女去剪髮..本來係想去探二妹架..佢隻腳仲未掂得地...mouth:mouth:" />

但見天氣唔好...又熱又焗又落雨..佢又住咁遠..
所以冇去到...咪捉阿女去剪髮囉..

佢剪左個廣末涼子頭(見圖)..幾爽呀...咁大個女..除左BB果陣時之外..第一次咁短頭髮....
佢個樣當然冇人地涼子咁可愛啦.

禁止訪問

珍珠宮

醒目開學勳章

原帖由 堯堯豬媽 於 09-4-22 18:12 發表

我都覺得好爽喎.....
試下唔同髮型係好事喎....
我一過年就剪短左lor....
仲乜咁大膽post亞囡上黎.....
你快D delete佢喇....

拎佢張相有乜用??做唔到D乜...

阿女咁既樣...唔會有人睇中

以前佢老豆都好擔心...唔俾佢自己返學..放學..

但阿女大大下...孌到又肥又醜..
佢都晤擔心lu...
遲D讀中學都係要自己照顧自己架la...
我冇可能永遠守住佢...照顧佢..
所以佢老豆都諗通左...

子爵府

carol,
你個女啲思想果然改變咗~~
記得你以前話要剪短佢啲頭髮, 佢會.

子爵府

講開廣末涼子, 佢之前係咪結咗婚又離婚??
佢有冇仔女?
以前睇報紙話佢為咗男朋友而同阿媽反哂面~~

我上次無聊摟過下我個女本Yes~~
有次講LEAH DIZON大咗肚要結婚,
仲順便講埋日本有好多個女明白都曾經好幸福咁結婚,
不過之後又極速離婚

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

首頁
12345...23

尾頁