自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

TMC3012 發表於 18-10-25 08:15
算把啦 冇聽過佢唱歌
點都好過tbb個鄭xx 掛, 唱又唔得型像又唔得

想起肥仔,佢無後台,結果輸了!

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

姜有一種攝人心魄既感覺,佢係好有charming ,有fans 好正常,篇野寫到咁挑釁⋯⋯

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

fatgarden 發表於 18-10-25 08:22
想起肥仔,佢無後台,結果輸了!

係、肥仔有本事,但無樣子

珍珠宮

藍水水 發表於 18-10-25 07:55
現在的藝人總之吸引到現在的人就ok la

幾時嘅藝人唔需要吸引到人㗎?
另稱有魅力~

珍珠宮

我都無咩興趣但唔會阻人鐘意佢

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

姜濤係要樣樣嘢加埋先吸引,如果佢本身唔係肥仔,由細靚到大,就唔會好似而家怕怕醜,又如果佢唔係要好辛苦减肥,佢唔會好似而家咁努力,其實佢上台的吸引力光芒,都要努力練習做到

melodykitty    發表於 18-10-25 10:25

大宅

各人有各人特質,沒有話邊個抄邊個,當你由第一集睇住他成長到最後,確實佢係進步左好多,吸引力都係這樣來的!岩岩先開始又點知會影響到下一代呢?

大宅

回覆樓主:

我未睇過佢唱歌跳舞, 仲話比原唱仲好!! 有冇人可比條你認為最正的link?

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

莎莉多謝你 發表於 18-10-25 04:55
唔明姜濤有咩咁特別?比起以前啲歌手, 真係相差好遠,如果香港歌手將來都係呢啲質素,我下一代係聽呢啲長大 ...

市場會話大家知會點架啦,唔駛咁擔心,聽歌者

珍珠宮

kiwibaby2015 發表於 18-10-25 08:00
唱歌跳樓?

跳舞先岩

子爵府

回覆樓主:

我都唔鐘意姜,呢類型偶像派吸引唔到我。
但明佢點解會受歡迎,你諗下當年 e kids 個3條騎呢怪都有咁多妹妹仔fans時就會明,百貨應百客啦。

saming999    發表於 18-10-25 22:43

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

最深刻佢講英文

男爵府

香港已經冇咩歌星喇, 個個都老野, 最young 果個張敬軒都30幾喇, 我覺得有d新人上下位咪幾開心! 造星果班個個都後生有活力, 比d機會新人啦!

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

回覆樓主:

冇追娛樂新聞,佢邊個嚟㗎? 香港人? 呢排成日見佢名出現

子爵府

angiehouse 發表於 18-10-25 06:39
甘大仇口呀?我覺到佢既然有fans就好應該比個機會佢,佢唱歌跳樓樣貌算吾錯丫
...

跳樓

伯爵府

我想知上一代有邊個好似姜b咁, 未有歌就已經有咁多fans??
如果成日停係以前, 樂壇就真係死水了~
我都想hk再可以出到"星"
揚威下海外~

翡翠宮

回覆樓主:

其實香港搞咩歌壇吖!嘥氣!D人稍為唱到唔走音就可以出碟,真係笑死人!睇下人地韓國,成個system幾完善,又要你訓練好先可以出道,人地果d就算好唔紅嘅歌手都唱得好好聽架,邊似香港果d!

寶石宮

2023年兔年勳章

crystal媽咪 發表於 18-10-25 08:09
我都見到,應該打錯字係唱歌跳舞

Trash首《世界盡頭》MV有跳 ...

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

我有d out out地,完全唔識佢

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

stagea 發表於 18-10-25 08:24
係、肥仔有本事,但無樣子

肥仔幾好,做諧星,應該會有出路
不要從別人的嘴裡去認識我

首頁

尾頁

跳至