自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2023年兔年勳章

其實佢宣佈結婚前都唔係幾掂啦....(事業)
係宣佈左結婚之後先多番D 人氣....
我覺得佢結婚至大肚後非常高調....唔知係咪好耐未試過咁受矚目既感覺所以咁呢....

伯爵府

越睇佢就越唔順眼呀,成日係到晒命。

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 ICbaby 於 09-4-19 14:19 發表
所有東西來得太易
不懂珍惜......

https://i.ksd-i.com/s/630x_86400_d73df9dd036307410a503045cbbfae07/static.koreastardaily.com/profile/23243/138969.jpg

大宅

幸福唔係必然ge !
希望kelly自重lamouth:

大宅

佢果人同佢對鞋一樣,都係太高.........調,好話唔好聽,唔係想咒妳,妳已經唔係後生先有第一胎,妳話妳奶奶見妳著啲咁高嘅高踭鞋,把口唔話得妳呢個咁任性嘅新抱咋,但個心一路睇一路驚住個孫.......唉,我睇唔到有咩咁潮,我只係睇到一個好任性又不負責任嘅呀媽mouth:

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

佢自己話結婚當SHOW咁做唔緊要,但有咗BB就唔應該仲你度做SHOW

別墅

AGREE!

所有東西來得太易
不懂珍惜......

男爵府

原帖由 阿婷 於 09-4-19 16:47 發表
樓主只係highlight左高跟鞋~~佢係想講呢點比kelly聽~

樓主好有心,除咗 highlight 咗果段俾阿陳小姐看之外,其他都 post 埋出黎,並唔係指陳小姐都係咁,只係想俾其他懷孕媽媽看,好讓佢哋都知道其他對 bb 有害既事啫

珍珠宮

畀面勳章

所有東西來得太易
不懂珍惜......

I have the same feeling too.

In fact, being a mother, she is so selfish

大宅

唔鐘意佢...用佢老公同BB黎增加自己既人氣...

子爵府

我都覺得佢太自私, 冇為 bb 著想呀

原帖由 vet 於 09-4-19 14:52 發表
佢根本緊張自己靚多過個bb

自私

男爵府

佢本身都咁高, 著平底鞋都已經好靚, 小心為上, 每次見親佢都唔知幾驚.

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

agree

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

人地呢D乜都冇GE又點會識得好似大家咁諗呢???!!!

做左人地阿媽都唔識諗就知佢有幾鍾遂周錫阿B啦
~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

其實kelly都係出鏡先著高跟鞋姐, 平時佢係著平低鞋架!
我成日係causebay bay同中環見過佢好幾次啦!
我諗佢都係同徐子淇一樣一上車, 立即換鞋!!!!

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

唉~~ 樓主一番好心, 確係好人一個.

但致嘜鬼呀, 簡直係對牛彈琴.
個肚係佢, 佢都好似唔緊咁. 為靚成日踩高蹻!
我諗大把人同佢講過著咁高o既鞋唔好架喇.
佢點會聽~

難為一d 好小心但因意外而無左bb o既mama. 心酸~

水晶宮

系羅...開工著下姐...每個人對懷孕的看法不同...有人堅決戒口也有人唔戒口...系中國人規矩多又怕BB小氣又麽麽麽...好似鬼婆個個百無禁忌未一樣好好地...
少奶奶的身份,丫頭的命...

男爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

原帖由 meinatmn 於 09-4-19 21:51 發表
越睇佢就越唔順眼呀,成日係到晒命。

首頁

尾頁

跳至