派對情報

跳至

首頁

尾頁

民房

原帖由 Shirley488 於 09-5-25 12:12 發表
蕭夫人信箱

妳係咪喺Kiddle party訂過野? 服務好嗎? Products OK嗎? (Thanks for giving advice!)

P.S. I'm also Mrs Siu! Nice to meet you!

kiddle party 只得汽球及少量紙杯碟賣,係觀塘工業大廈內, 地方超細, 上次去過一次, 門口連公司名都冇, 好驚!!!
可能只做批發, 聽見我只買6個汽球, 老板娘 (估計係, 因冇sales出現) 立即黑面, 好似唔係好想招呼!

複式洋房

如果想order 輕氣球, 邊間好, 最好有送貨for 香港區

大宅

peggy個人好nice呀, 服務又好, 唔錯呀~
明日之<猩> - 卓彥

別墅

原帖由 Shirley488 於 09-5-25 12:12 發表
蕭夫人信箱

妳係咪喺Kiddle party訂過野? 服務好嗎? Products OK嗎? (Thanks for giving advice!)

P.S. I'm also Mrs Siu! Nice to meet you!

Kiddle party d服務超差, 我上showroom有個女人勁惡死, 唔係一次係咁, 係次次都係咁, (因為我住得好近個邊, d朋友買左野我幫佢地上去拎), 個女人仲話只可以買上網訂左個d野, 要向showroom度買野係唔得, 有一次仲過份, 我朋友因為趕住要買d party野, 打去問佢地, 個女人話佢地有幾日唔做生意~我覺得個個女人咁超差羅!!!!!!!!!!!!!!但係仲有一個好好多既女人向度既, 個個就冇咩, 唔知惡個個係唔係老闆, 如果唔係幫d朋友拎野, 我都唔上去呀

等待驗證會員

係咪真係咁差呢??因想訂呀, 請幫忙!! If will be blamed, not good wor..

洋房

回覆 1# valerie2009 的文章

KIDDLE 真係好串GA~~ 上去俾佢罵返落黎。。。。。。。

如果唔CHOOSE kiddle,你可以去柏迪派對同box of fun 看看~~

我自己就試過柏迪派對, D BALLOON 都OKAY, 小朋友中意就得GA LA~~~~

BOF 就未TRY 過~~

等待驗證會員

Thank you ar!!!

原帖由 alicewong123 於 10-4-30 17:45 發表
KIDDLE 真係好串GA~~ 上去俾佢罵返落黎。。。。。。。

如果唔CHOOSE kiddle,你可以去柏迪派對同box of fun 看看~~

我自己就試過柏迪派對, D BALLOON 都OKAY, 小朋友中意就得GA LA~~~~

BOF 就未TRY 過~~ ...

禁止發言

公爵府

Box of Fun sevice好好喎, over the phone同三個唔同嘅人講過嘢,有男有女,全部態度良好, 有禮貌, 樂於解答問題,唔hard sell.我自己揸車去pick up d貨,佢揾人攞貨落街俾我,唔洗我行上行落,仲慳泊車錢.聲明先:唔係我request架,係佢哋offer攞落街俾我架.

原帖由 alicewong123 於 10-4-30 17:45 發表

BOF 就未TRY 過~~ ...

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章

BOF website : http://www.boxoffun.com.hk/en/index.php

原帖由 cfunallc 於 10-5-17 02:14 發表
有無 box of fun 嘅 website 呀?
大少, 二小姐, 請問有乜FUN庫呀.

禁止訪問

複式洋房

咁你要不斷call佢地啦, 因為佢地有個額架, 好似係$700, 低過$700既order佢地會壓到最後處理既.

原帖由 vvnpo 於 10-5-24 19:04 發表
都唔明佢地點做生意,差差差差差!
阿仔今個星期日party,上星期已經落order上網訂,係收到email reply,但一路無人call 我送貨及收錢安排,由今朝開始打電話,無人接,email又唔覆,係咪想逼我cancel order??!! ...

禁止訪問

洋房

俾我就取消張單搵另一間啦

如果都係kowloon 區, 我上次就試過柏迪派對

果日落單即日有人覆返我

起碼俾我知道有人跟緊我張單先啦

複式洋房

咁又係呀, 我今年搵左Box of Fun, 佢地公司係柴灣, 但佢地公司有送貨服務, 如果買少少野既, 又可以約係地鐵站交收, 方便好多.

果度既staff都好好人呀, 好快有reply

原帖由 alicewong123 於 10-5-25 10:28 發表
俾我就取消張單搵另一間啦

如果都係kowloon 區, 我上次就試過柏迪派對

果日落單即日有人覆返我

起碼俾我知道有人跟緊我張單先啦

禁止訪問

別墅

kiddle真係好差, 我上次訂左野上到showroom見到再有d得意既想買, 佢都話唔比, 超惡, 又話冇上網訂唔可以咁買, 咁我話我宜家即刻手機上網落單, 宜家拎埋羅, 佢先唔願意地話好,不過冇下次個d咁既野, 我心諗洗唔洗咁, 講野又大大聲, 又冇禮貌, 好似欠左佢咁.:;pppp:

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

前年第1次經KIDDLE訂汽球同回禮禮物,態度好NICE,跟到好足.

到上年打去想話叫佢報下價,態度超差,唔憂做咁款,SEND左EMAIL去,覆都無覆,最後去左WANCHAI另1間買算數,雖然麻煩D,但唔洗受氣先啦

別墅

好媽媽勳章

I have made ordered on both BOF and Kiddle (coz I love ballons styles in different shops).

BOF replied me the next day, when I call, the staff is very polite and said I can do payment 7 day b4 delivery (I order days ago but my party is end of June, coz I am worry if some ballons may be out of stock ma).

Kiddle didn't reply me mail so I phone them. Last time the lady was quite impolite and told me it was Sat and they won't pick up the phone if it is not they are waiting for a "special customer" that day and she was not willing to answer my question. When I asked if I can go to her shop to take a look, she said I should read carefully the website then I will know they only do "online shopping" (who will read all the terms and conditions in your website ah).

But this time, it is Peggy, she is super friendly and says she doesn't reply me as my order is too early (3 weeks from party) and they are normally busy with the order for "this week", so they will call me next week. She gives me some suggestions on how to do the ballon columns better and give me some advice, she is very nice. I asked her to give me more ballons photos not shown on the website, she replied me in minutes, and I do more order, really good.

So, sometimes they may be too busy when we call them; actually staff of both shops nice wor.

首頁

尾頁

跳至