自由報料

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Charlotte_mom 發表於 19-9-27 20:00
上次護豬寶液體m巾買一送一,我9:00開門去,掃左一大籃
最誇張係同事見到即時落去「團購 ...

大手大手掃
放下自在

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

cattz288 發表於 19-9-27 20:59
大手大手掃

M巾唔怕多

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

下! 可以即用?? 佢送左兩張比我! 一張$12一張$8 同兩盒保鮮紙

好多時萬寧送果d coupon,職員都幫我即時用埋

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Charlotte_mom 發表於 19-9-27 19:57
我連佢旁邊未上貨架d貨都check埋
真係無,算啦下次早d去

特價做到3號, 可能會再添貨!

放下自在

象牙宮

Charlotte_mom 發表於 19-9-27 21:04
好多時萬寧送果d coupon,職員都幫我即時用埋

我醒起喇! 因為我用100coupon買, 仲豪左4毛比佢 所以無得即減
放下自在

珍珠宮

下! 可以即用?? 佢送左兩張比我! 一張$12一張$8 同兩盒保鮮紙

可能我買多盒牙線才俾我扣(欠$5才能送2盒保鮮紙)

象牙宮

Charlotte_mom 發表於 19-9-27 21:03
M巾唔怕多

無位放, 塞埋去衣櫃
放下自在

王國長老

cattz288 發表於 19-9-27 21:06
我醒起喇! 因為我用100coupon買, 仲豪左4毛比佢 所以無得即減
...

原來係咁

王國長老

cattz288 發表於 19-9-27 21:07
無位放, 塞埋去衣櫃

你點知架
個under櫃,下層舖滿m巾

王國長老

cattz288 發表於 19-9-27 21:04
特價做到3號, 可能會再添貨!

我再留意下先

大宅

最好笑係今日去買,遇著個男仔收銀,佢大大聲話:咦,呢個做緊買一送一呀?抵喎!

象牙宮

diego 發表於 19-9-27 21:18
最好笑係今日去買,遇著個男仔收銀,佢大大聲話:咦,呢個做緊買一送一呀?抵喎!
...

放下自在

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

小波仔 發表於 19-9-27 02:26
啱用就去萬寧買,多D嘢送

收工去到, 好多賣曬....

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

diego 發表於 19-9-27 10:18
...

佢熟曬D價錢

珍珠宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

我附近蘿0都無呢隻賣,焗住去两大超市買。雖然無券送。但都係比起平時平好多,所以照買
身體健康,生活愉快

王國長老

diego 發表於 19-9-27 21:18
...

王國長老

good_pig 發表於 19-9-27 22:16
佢熟曬D價錢

有時遇著d知訂嘅職員,真心覺得佢地好勁
都未do機,已即時講得出:
呢隻單賣35.9,有隻孖裝59.9抵好多,會唔會買孖裝;
呢隻有舊包裝12粒,新裝10粒一樣價錢,我幫你拎舊包裝好唔好;
呢隻買二送一,要唔要買多包

寶石宮

Charlotte_mom 發表於 19-9-27 11:37
有時遇著d知訂嘅職員,真心覺得佢地好勁
都未do機,已即時講得出:
呢隻單賣35.9,有隻孖裝59.9抵好 ...

所以我覺得萬寧做得好過屈臣....

屈臣冇人排隊收銀, 佢都叫我用自助機....咁懶

琥珀宮

回覆 小波仔 的帖子

謝謝報料

男爵府

咁抵,試下轉用先

首頁

尾頁

跳至