夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

donutbmikako 發表於 21-1-31 18:22
有留意的,不過因為佢返工放工準時,而且返工唔多機會四圍走,所以我暫都相信佢的,不過有時返工總有機會 ...

你嘅情況同我一模一樣!

講真,我對佢已無咗信任,只要GPS佢離線,我都會諗係咪去偷雞?

要偷食佢可以出多部機放公司、可以請半日假食完G再返工,又或下午走人;講真自己又唔會日日check,食咗G你都未知; 總之一句講曬冇咗信任,乜嘢都會令自己不安!

大宅

wingyaumama 發表於 21-1-31 19:53
你嘅情況同我一模一樣!

講真,我對佢已無咗信任,只要GPS佢離線,我都會諗係咪去偷雞?

就算呢刻我可以原諒,但我覺得我做唔到唔再諗,唔會提,唔再揾返岀黎發爛,咁樣真係好折磨,個男人當下要求你原諒,當然會放下身段,但日子耐左佢可能都會攰,長始落去會點唔難估。所以我真心佩服d 太太可以真心原諒個男人偷食,要幾大度先可以做得到....
你問我,攤牌難咩?唔難ga,發爛之ma,但難係往後點面對大家,離婚,唔到最後當然唔會諗,始終唔係兩個人嘅事,而且到現階段都仲係估估下

大宅

wingyaumama 發表於 21-1-30 12:39
141只有G相、各區G地址、有何服務、各項收費、開工時間、優惠時段!

你覺得睇黎想做乜?要睇動態嘅都睇A ...

我老公又係話齋睇,女人睇得孚Hermes都要買返個,唔信,有次打去公司,話冇返工,平時準時交人,古惑多

大宅

wingyaumama 發表於 21-1-30 17:36
請問isafe 是甚麼? 怎樣查到佢有用?

講真我到而家個心情一樣係大起大落,有時睇到一啲電視劇係有關於 ...

心同感受,長期折磨自己

子爵府

Youngherry 發表於 21-2-2 18:48
心同感受,長期折磨自己

其實我真心想原諒,但係始終有條刺, 真係做唔到!我都想有人可以幫下我 解脱!

大宅

回覆樓主:

男人都係咸濕,睇真係好平常,佢要去叫其實使咩睇噤多,直接去完沖埋涼都唔會知,反而睇仲係滿足下好奇心~
如果我知有網係講男妓我都一定睇~
最緊要你自己感覺佢係米會去叫G既人,去得既唔會只去一次。

大宅

Youngherry 發表於 21-2-2 18:46
我老公又係話齋睇,女人睇得孚Hermes都要買返個,唔信,有次打去公司,話冇返工,平時準時交人,古惑多
...

個個都話齋睇,我睇過d質素咪又係咁,有咩咁好睇,av識郁唔係更好咩就算冇去都好,條氣真係好唔順

大宅

wingyaumama 發表於 21-2-2 20:22
其實我真心想原諒,但係始終有條刺, 真係做唔到!我都想有人可以幫下我 解脱!

真係要分開先解脫到,等緊呢個機會

複式洋房

咁你睇D韓仔明星又算唔算?

大宅

Kenho124 發表於 21-3-2 21:38
咁你睇D韓仔明星又算唔算?

如果我睇鴨仔呢個比喻都有得比嘅,但韓仔明星有著衫ga wo,而且佢地唔會比任何性意識你,但141入面嗰d完全唔同,你上門俾錢就任得你叫
如果你話睇av我完全冇問題,你呢個比喻唔多成立囉

首頁

尾頁

跳至