自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

Five guys 正D,個人感覺,juicy d

珍珠宮

回覆樓主:

呢間唔係我杯茶,覺得麻麻地。

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

waterlilymonet 發表於 21-2-19 17:21

我又係最愛shroom, 亦見幾多人食呢隻。話時話JM 覺 ...

Yes! 我以為我大食左。

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

saintpetersburg 發表於 21-2-19 16:43
Five Gxxx 同佢,無得輸

Five 有無素包? 或無牛肉嘅包?有就正囉。

侯爵府

burger ok
但薯條真係唔識欣賞

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Queenie_0012 發表於 21-2-19 16:41
素包係好食架。試過BLT burger ,但都係shroom 最好食。
好唔健康嘅素包!啲芝士流呀流!: ...

上次試呢個麻麻地,嘉寶反而仲好食
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我同仔女比較中意triple o’s

翡翠宮

ChammyMAMA 發表於 21-2-19 19:05
上次試呢個麻麻地,嘉寶反而仲好食

嘉寶?

翡翠宮

Angelice-BeBe 發表於 21-2-19 19:13

呢間都好好食!以前圓方有一間,搬走左唔就腳就少食囉。

伯爵府

我都好鐘意食,係貴姐!

大宅

Angelice-BeBe 發表於 21-2-19 19:13

Triple O’s 漢堡飽和薯條都好好食

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Queenie_0012 發表於 21-2-19 19:16
嘉寶?

嘉寶漢堡,公司附近開咗,成日爆場架
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

翡翠宮

ChammyMAMA 發表於 21-2-19 19:54

揾日去試吓!

伯爵府

esmehouse 發表於 21-2-19 17:31
之前食 Shake Shack 都覺得 ok,但試左 Five Guys 之後就冇再食 Shake Shack,不過近排大愛係 Honbo,因為 ...

Five guys 好食,奶昔好飲。
Triple O 最鐘意食魚柳包

珍珠宮

Queenie_0012 發表於 21-2-19 12:06
我do完安心,就安心去買包。
我唔like 牛,但又like 包包,佢個素包包真係好好味! ...

我兩個仔都鍾意食,但double都唔飽,每人食兩個,又要薯條又要milkshake....好貴!

珍珠宮

ChammyMAMA 發表於 21-2-19 19:54

幾好食,打電話落order, 去到仲要等好耐,太多人排隊!

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

我次次食smoke shake burger, 月巴但好味

翡翠宮

LekGirl 發表於 21-2-19 20:25
我兩個仔都鍾意食,但double都唔飽,每人食兩個,又要薯條又要milkshake....好貴!:mon ...

Milkshake 去BLT,無得輸!肥C唔好賴我!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Queenie_0012 發表於 21-2-19 19:18
呢間都好好食!以前圓方有一間,搬走左唔就腳就少食囉。

我去金鐘果間,覺得最新鮮,正。

Cwb果間,上次d薯條同包係凍晒

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

anniellm 發表於 21-2-19 20:21
Five guys 好食,奶昔好飲。
Triple O 最鐘意食魚柳包
Five Guys 奶昔我麻麻,因為太甜
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至