自由講場

跳至

首頁

尾頁

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

YuYuMother 發表於 23-7-21 11:19
上個月同阿女上深圳開,福田口岸對面,東亞隔離嘅中移動。有兩間連住既,記住係右手邊東亞隔離嗰間。

有唔 ...
多謝指教,請問開卡費要幾錢?

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

wong2323 發表於 23-7-21 12:23

無開卡費,要入¥100去account,之後逐個月扣月費。主要睇你揀咩plan,最平¥29,之後就可以改¥8。當然你可以繼續用貴嘅plan,睇返個人需求。

同埋叫佢俾新號碼你揀,未有人用過嘅

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

識食

水晶宮

ah-gu 發表於 23-7-21 12:14
我在商業城有人行過來sell我中國電信5元一個月冇開卡費。應該係最平。

聽聞中國電信收得差

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

wong2323 發表於 23-7-21 12:23

出中移喇,喺app好多流量送,每日簽到又送
放下自在

水晶宮

YuYuMother 發表於 23-7-21 12:33
聽聞中國電信收得差

差到同冇一樣

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

乖仔
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

乖仔

男爵府

虎到金來勳章

wong2323 發表於 23-7-21 10:44
兩個仔又帶我上深圳食食食,今次主要係食燒白鱔
因為無內地電話號碼,所以無美團團購優惠。

仔仔好乖,樓主好幸福

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

無開卡費,要入¥100去account,之後逐個月扣月費。主要睇你揀咩plan,最平¥29,之後就可以改¥8。當然你 ...
好抵呀! 唔該晒您

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

水晶宮

wong2323 發表於 23-7-21 14:22
好抵呀! 唔該晒您

唔使客氣

左邊嗰間月費有少少唔同,同埋話三個月先可以轉plan, 我哋話去隔離嗰間問問,佢即刻話可以兩個月同埋平啲。感覺非常海鮮價信唔過,所以我哋去咗右邊嗰間問完清楚就開埋

男爵府

樓主好幸福

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

好乖仔

大宅

深圳D野好抵食

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

聽聞中國電信收得差

我用過,唔差
深圳/廣州/惠州都唔錯
其他地方就唔知喇

水晶宮

D..D 發表於 23-7-21 14:55
我用過,唔差
深圳/廣州/惠州都唔錯
其他地方就唔知喇

阿女開咗中移動後so far用得幾好,深圳杭州上海北京都無問題

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

wong2323 發表於 23-7-21 11:17
幸福柚子

個名襯晒妳呀:幸福媽子
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

wong2323 發表於 23-7-21 10:44
兩個仔又帶我上深圳食食食,今次主要係食燒白鱔
因為無內地電話號碼,所以無美團團購優惠。

侯爵府

好幸福, 兩個仔又叻又考順

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊