自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

我今年有底氣
直頭買多幾盒送禮

男爵府

麟媽媽 發表於 24-1-16 15:33
嗰日樓下做特價,1 kg box $248, 之前見到$299
呢個我見HKTVMALL 1KG要$490, 2KG $750!

侯爵府

我都買咗盒43度Lapins(每年必買),爽脆甜,TR就冇咁爽
lmy

珍珠宮

好想食,但咳到甩肺唔敢食住

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

michellechiu02 發表於 24-1-16 15:35
呢個我見HKTVMALL 1KG要$490, 2KG $750!

我買嗰盒都係32嚟㗎,即刻覺得好開心
attach1/tmp/phpGhyty0

大宅

2023年兔年勳章

回覆樓主:

今年試咗黑盒塔車,又脆又甜又多汁
attach0/tmp/php5JqJOn
attach1/tmp/phptOjvQf

esmehouse    發表於 24-1-16 15:55

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

mercurycc 發表於 24-1-16 15:08
無底氣!

車厘子暴升呢,底氣變沼氣,潤澤樓市

男爵府

一人之境 發表於 24-1-16 15:40
今年試咗黑盒塔車,又脆又甜又多汁

請問邊度買?
我想買黎比屋企人但怕買到假貨,thanks!!

水晶宮

食咗一盒

esmehouse    發表於 24-1-16 15:59

瑪瑙宮

大廚勳章

esmehouse 發表於 24-1-16 14:58
依盒我自己買架

新年前已經食咗啦。。。。。我自己俾錢親自去揀自己攞返屋企
attach1/tmp/phpcCWQjc
attach2/tmp/phpL6GfJ5
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

子爵府

34+, 好好味
attach1/tmp/php8C3oa9

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Froggy_joe 發表於 24-1-16 15:34
我今年有底氣
直頭買多幾盒送禮
有豪氣
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

cherry媽咪 發表於 24-1-16 15:36
我都買咗盒43度Lapins(每年必買),爽脆甜,TR就冇咁爽
43 度我都只會買 Lapins
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

seaheart88 發表於 24-1-16 15:47
新年前已經食咗啦。。。。。我自己俾錢親自去揀自己攞返屋企
我都係自己揀自己買自己攞返屋企

寶石宮

ill 發表於 24-1-16 15:48
34+, 好好味
我仲未遇到靚嘅 34mm+

大宅

2023年兔年勳章

michellechiu02 發表於 24-1-16 15:44
請問邊度買?
我想買黎比屋企人但怕買到假貨,thanks!!

油麻地果欄,都係朋友介紹,留貨再去拎,黑盒檔口無擺出嚟

原先想買36+,但俾人搶哂,得返34+,但都好正

大宅

回覆樓主:

今年食咗TR 好脆, 但唔太甜

珍珠宮

尋日食咗

esmehouse    發表於 24-1-16 17:04

伯爵府

一人之境 發表於 24-1-16 16:08
油麻地果欄,都係朋友介紹,留貨再去拎,黑盒檔口無擺出嚟

原先想買36+,但俾人搶哂,得返34+,但都好正 ...

我想試呀,可唔可以pm我檔名,pls

伯爵府

MM2H 發表於 24-1-16 15:42
車厘子暴升呢,底氣變沼氣,潤澤樓市

果位jm真係買咗樓,仲買平咗一百萬

esmehouse    發表於 24-1-16 17:05

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊