自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

原帖由 happychu18 於 09-7-3 01:03 PM 發表
剛才去萬0 buy野.....
個收銀同我講
加入$9.9可換...(剛睇左張單打多個8折...折左$7.9)
coppertone - water babies sunscreen lotion
(確不同兒童防曬露)
50spf 30ml
6個月以上可用

有用既記得換比bb用....
我都換 ...

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

抵呀
上次我向藥房買都要70蚊mouth:

男爵府

好媽媽勳章

昨晚叫家姐放工去睇重有無......
(因為有mami想我help佢睇下重有無)....
都無曬lu......

民房

甘好,我都去睇下罗

侯爵府

醒目開學勳章

香港仔冇呀

大宅

My kid uses "Mustela SPF 50". It is about $200 for 75mL. I usually buy at Mannings when it is 25% off.

原帖由 JKmami 於 09-7-3 19:10 發表

但見蘋果報紙講過美國非牟利組織Environmental Working Group 研究報告, 話測試Coppertone 41 款防晒產品, 無一款符合該組織的安全標準及有效防晒,另接受測試的103款Neutrogena 及Banana Boat 防晒產品中, 各只有 ...

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Kinglong using Avene Sensitive skin in children 40SPF, water resistant and fragrance-free. 100ml $195, it seems very good.
Kinglong

複式洋房

青衣宏福有呀,加$9.9, 我換3支, 仲有一大盒, 問cashier就得

男爵府

今天有啦, 但見有BK媽媽引文, 我都唔買

原帖由 chloe18媽媽 於 09-7-4 12:55 發表
香港仔冇呀

男爵府

黃埔有得換呀,買任何產品加$9.9就換得, 我換佐10支去沙巴用,防晒露係無放出來,你要問cashier。

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 beautykong 於 09-7-5 21:18 發表
黃埔有得換呀,買任何產品加$9.9就換得, 我換佐10支去沙巴用,防晒露係無放出來,你要問cashier。

I bought at Causeway Bay during today lunch hour. Just pay $9.9, no need to buy other items.

子爵府

屯門安定都有呀.

男爵府

等我落去look look 先.
[img] http://tac.families.com/ezb/932337.png[img]
[img] http://tac.families.com/ezb/932338.png[img]
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離.

大宅

我問過兩間都話無呢個優惠

公爵府

什麼引文

原帖由 KKM 於 09-7-5 16:16 發表
今天有啦, 但見有BK媽媽引文, 我都唔買

民房

秀茂坪商場有好多貨 $9.9

男爵府

換到啦!! 加$9.9換確不同防晒露, 不過我去果間無再8折喎, 要$9.9/支, 都幾抵.
[img] http://tac.families.com/ezb/932337.png[img]
[img] http://tac.families.com/ezb/932338.png[img]
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離.

子爵府

我都買了一枝, 因出年到期, 唔敢買太多!

子爵府

屯門市廣場都有, 無放出黎, 要問cashier, 唔駛買野, 就咁用$9.9就可以買到, 我都買左5支!

首頁

尾頁

跳至