美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章

咪就係~ 我就覺得唔值囉...
原帖由 Leomummy 於 09-7-16 02:09 發表

一盒得兩塊襪套,一次用完即棄

侯爵府

好媽媽勳章

不癢也沒痛
原帖由 雪晴晴 於 09-7-16 01:44 發表
甩皮個時痛唔痛架,我都想買黎試,但又驚冇效

珍珠宮

畀面勳章

牛乳足膜 邊度生產架
另一款 baby foot 係日本

侯爵府

2024年龍年勳章

原帖由 gucci_ha 於 09-7-16 02:08 發表
之前萬寧長期特價148
而家唔知係咪多人買變左158ga?

我用過覺得ok ar..

我買咗好耐都唔敢用呀,請問甩皮時會唔會好核突架?甩幾耐?thanks!!!

子爵府

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我用過...唔得,
甩得少少...D厚嘅腳皮都甩唔到,
用完隻腳同以前冇咩分別...
     [em:14: ]

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都想買, 但有幾個問題想問下:
1. 係唔係唔甩皮時, 係著唔到涼鞋嫁
2. 買一包已經可以有甩皮效果
3. 甩皮大約要幾耐

子爵府

其實點解要用呢?係咪有好厚皮?
如果係可以試下足光粉/足光散。十零至三十零蚊,大陸買仲平,十元八元就有交易。我老公之前勁厚皮,用了一盒即三包,甩皮甩到好恐怖,連腳趾與腳趾之間都勁甩,甩之後靚仔晒,無晒d厚皮,腳底仲好好滑。我都係響網上睇到有人用過介紹的。不過都甩成個星期先完成,中間唔可以用手c腳皮,只可用剪,因為c就會有機會受傷。

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

請問足光粉/足光散係邊度買?

原帖由 MRSYUNG 於 09-7-16 13:44 發表
如果係可以試下足光粉/足光散。十零至三十零蚊,大陸買仲平,十元八元就有交易。我老公之前勁厚皮,用了一盒即三包,甩皮甩到好恐怖,連腳趾與腳趾之間都勁甩,甩之後靚仔晒,無晒d厚皮,腳底仲好好滑 ...

男爵府

原帖由 MRSYUNG 於 09-7-16 13:44 發表
如果係可以試下足光粉/足光散。十零至三十零蚊,大陸買仲平,十元八元就有交易。我老公之前勁厚皮,用了一盒即三包,甩皮甩到好恐怖,連腳趾與腳趾之間都勁甩,甩之後靚仔晒,無晒d厚皮,腳底仲好好滑 ...

我之前去藥房問過,成70蚊一盒呀~
我都想知邊度有30蚊一盒賣

男爵府

子爵府

原帖由 jackie1986 於 09-7-16 14:12 發表

我之前去藥房問過,成70蚊一盒呀~
我都想知邊度有30蚊一盒賣

官塘裕民坊麥當當附近間唔起眼藥房。
如果有朋友返開大陸,周圍都有得買。最平

別墅

1. 係唔係唔甩皮時, 係著唔到涼鞋嫁 ----> 都幾核突架,我就不敢著了
2. 買一包已經可以有甩皮效果---->從之前的回應來說好像唔係人人得,不過個盒有張紙寫住,第一次用唔得可退錢,但又要人影相寄EMAIL登記,超煩
3. 甩皮大約要幾耐 ---->個盒寫3星期內完全甩掉。我用後成10日先開始甩,依家已2個星期了,仲甩緊,有D部份一塊一塊,有D部份一粒粒,攪到成地都係,好煩。不過個腳爭就真係滑晒

侯爵府

如果甩緊皮.... 咁點返工呀.....

我好想試呀~

我見佢個廣告... 真係甩到好得人驚架~

大宅

原帖由 octoct 於 16-7-2009 05:24 PM 發表
1. 係唔係唔甩皮時, 係著唔到涼鞋嫁 ----> 都幾核突架,我就不敢著了
2. 買一包已經可以有甩皮效果---->從之前的回應來說好像唔係人人得,不過個盒有張紙寫住,第一次用唔得可退錢,但又要人影相寄EMAIL登記,超煩
3. 甩皮大 ...

要退錢, 洗唔洗影低事前事後相, 又要留返張買嘅收據, 仲有個packing?...
有時d "退款", 講就好聽, 做就好鬼煩, 煩到好似叫你"唔好退"咁...

anyway, 我都買左, 但未敢用...

公爵府

我星期一試用左..今日星期四已經甩得好勁..但絕無影響我返工著鞋..但一除鞋就見到隻腳好核突LOR~

水晶宮

會唔會人人唔同呢? 我冇用過, 但係我見我朋友用過, 好誇張, 隻腳nut皮nut到呢, 真係好嚇人.. 所以我先1516唔知用唔用, 用左真係驚nut足3個星期皮, 隻腳唔駛見人, 3個星期唔著拖鞋, 真係會腳臭!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

thanks!!

原帖由 octoct 於 09-7-16 17:24 發表
3. 甩皮大 ...

別墅

兩個星期啦隻腳仲甩緊皮,著唔到涼鞋因為好核突,甩完又無話靚好多,煩多咗就真!我話唔好用!
樓上話足光粉/足光散係唔係一般藥房有得買?

大宅

好媽媽勳章

原帖由 gucci_ha 於 09-7-16 02:08 發表
之前萬寧長期特價148
而家唔知係咪多人買變左158ga?

我用過覺得ok ar..

$158係大碼

大宅

好媽媽勳章

我琴日行MANNING先知原來有2隻牌子,一隻係柴狗哥那隻,一隻係叫 BXBX FOOT.請問那隻好D的?

首頁

尾頁

跳至