自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

原帖由 玉桂貓 於 09-8-18 14:40 發表
你知啦,有d大6咁變態,會唔會自已生女就,「才羅」左人地個仔
我諗唔會咁掛~大6人佢生左乜,醫生都會寫低唔到佢用個女換人個仔~ 不過係大6生就好難講喇,佢地d醫生,人地個bb明明生出黎果時係生既,都可以話人個b係死胎既!!
大b駿逸細b駿晞

大宅

原帖由 shannnb 於 09-8-18 14:07 發表
最慘係...成日懷疑羅錯b, 但係驗完又係無錯, 真係心理唔平衡!

男爵府

我都有懷疑....因為亞女完全唔似我....似我c6

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

我生個時係交更時間... 得我一個生, 仲要我個 b 係勁多頭髮同大粒 (不是肥是手長腳長) 瘦的似足 c6, d 人個個行過都會望下我個囡嘩嘩聲咁.... 嘩好多頭髮呀!! d fd 見到我個囡次次都話越大越似我 c6....

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我都想攪錯, 我女由外到內都唔似我. 不過我係順產, 一出世果刻影晒相, 無得走雞.

禁止發言

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都有係產房影相,bb出世時已經勁似我,想攪錯都幾難

翡翠宮

+3金熱血 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我一生完就即刻睇清個仔個樣有咩特徵先,因為一個產房咁多bb...點知會唔會攪錯架....

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

原帖由 bighug 於 09-8-18 16:16 發表
我都有係產房影相,bb出世時已經勁似我,想攪錯都幾難

我兩個都qe生
不過唔會攪錯啦
我兩個都係巨嬰黎
同一期出世冇其他巨嬰

珍珠宮

畀面勳章

我係廣華半身麻醉生孖B,BBS一出世,姑娘已抱俾我睇,亞仔仲伸左條脷出黎..亞女一出黎把聲好有中氣..我到依家都記得佢地出世果樣...到出左產後房,姑娘俾BB我認都係佢地果樣..所以唔會有錯...仲要2個B同我BB時期既樣有90%相似...唔會有錯架啦!!

其實我唔明,有乜利由會錯..無可能一個護士同一時間做2個BB既野...真係唔明白!!

珍珠宮

畀面勳章

我係廣華半身麻醉生孖B,BBS一出世,姑娘已抱俾我睇,亞仔仲伸左條脷出黎..亞女一出黎把聲好有中氣..我到依家都記得佢地出世果樣...到出左產後房,姑娘俾BB我認都係佢地果樣..所以唔會有錯...仲要2個B同我BB時期既樣有90%相似...唔會有錯架啦!!

其實我唔明,有乜利由會錯..無可能一個護士同一時間做2個BB既野...真係唔明白!!

珍珠宮

我老公一睇到單新聞, 就即刻同我講, 第時有左無論去邊間醫院生, 出院前都要驗下DNA, 睇下係咪自己既!
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

侯爵府

2024年龍年勳章

我都係順產, 一出世都有影相, 以家睇番都有似的地方架.
不過一出世甘就無去記住B個樣/特徵, 因果刻太開心&好倦啊

男爵府

醒目開學勳章

我兩個B都唔似我...

一個似日本仔, 一個似mix

男爵府

如果換錯人地個b, 唔似樣, 被老公質疑, 真係水洗都唔清.

男爵府

我都晌政府生, d姑娘好緊張架.
成日叫我地, 一離開完個B, 見返亞B第一件事就係CHK下手帶腳帶...
一甩就要搵姑娘整番...

都唔明點解QE可以錯到咁....

伯爵府

好媽媽勳章

我都懷疑大仔執錯 因為佢好醜樣
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

子爵府

我係順產ge,生完佢即比你睇,問男定女,身上有咩胎誌咁..我大女膀頭位有粒胎誌,所以好易記,細女就出世同大女同一個餅印,所以唔會攪錯掛?
^0^

子爵府

畀面勳章

.
真係唔明點解咁都會出錯??

子爵府

環保接龍勳章

原帖由 CYT0408 於 09-8-18 17:44 發表
我都晌政府生, d姑娘好緊張架.
成日叫我地, 一離開完個B, 見返亞B第一件事就係CHK下手帶腳帶...
一甩就要搵姑娘整番...

都唔明點解QE可以錯到咁....

我係瑪嘉烈都係,你想抱b佢地仲會叫你睇
清楚手帶先,唔明qe點解咁都錯得!

首頁

尾頁

跳至