夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

唉...我支大砲封塵la... 之前影開120菲林, 同BB影過幾張寫真就入櫃封箱, 因為菲林好貴, 同BB影又會唔停得手...重要同BB去街已經好重加埋D架撐就好累...
唯有用超細部 D cam 影! 好懷念影相既日子ar, 等BB大小小D架撐就会重出江湖! 不過唔知會唔会变左古董...

原帖由 pyjess 於 09-9-7 16:45 發表
而家好似都係咁o架, 前日我老公有同事想一齊book model影...不過我老公淨係想"打b"

嘻嘻, 你家陣一定掛住"打b"喇?!

侯爵府

嘩! 玩菲林機好重本, 老公用DSLR, 最近買多部俾我, 可以share d 鏡用, 佢專登買好多鏡用黎"打b", 隻b出世到而家8個月, 影左3萬幾幅相, 不過如果一個人同b出街都係帶部dc仔好~ 加埋我呢d新手...帶部大機出街都係浪費

為免off topic, 對樓主講o既係: 鐘意影相o既人會為左影相咩都唔記得, 前排, 我老公顧住影, 無接我電話, 我搵左佢個幾鐘都無人聽, 以為要去醫院搵佢添....樓主試下叫你c6幫你影多d相, 做佢model, 有無興趣都好, 同佢傾相機, 甚至學影相

原帖由 kitmantsoi 於 09-9-8 09:25 發表
唉...我支大砲封塵la... 之前影開120菲林, 同BB影過幾張寫真就入櫃封箱, 因為菲林好貴, 同BB影又會唔停得手...重要同BB去街已經好重加埋D架撐就好累...
唯有用超細部 D cam 影! 好懷念影相既日子ar, 等BB大小小D架撐 ...

別墅

好媽媽勳章

謝謝各位的意見及關心, 我已同他傾了,他也應承我不再私下拍,但會去影會拍,即一大班男人影一個model
唉!pyjess,因放假要照顧bb仔,也沒有時間及他沒興趣帶一大堆器材出去影.
此事後,我對他的信任低了很多...

禁止訪問

侯爵府

帶埋個仔去影, 我BB得8個月大, 爸爸幫佢影戶外戶內相約3萬張...
就算無興趣同B影, 你地可以托人照顧下BB, 兩個人去拍拖影相

原帖由 windbb 於 09-9-13 13:59 發表
謝謝各位的意見及關心, 我已同他傾了,他也應承我不再私下拍,但會去影會拍,即一大班男人影一個model
唉!pyjess,因放假要照顧bb仔,也沒有時間及他沒興趣帶一大堆器材出去影.
此事後,我對他的信任低了很多... ...

大宅

我都希望你地開心^^我見到囡囡d近照大個左好多^^
原帖由 ChammyMAMA 於 09-8-31 22:12 發表
我同囡囡都生活得好好,多謝關心!

大宅

其實影相好好玩, 係需要技巧同思考既活动. 唔係個個都對D女model有幻想, 雖然唔否認有D人係, 但我係女人sorry 我無. model 亦唔係靚就得要識post(亦唔係個個女人肯大街大行擺post) , 我試過影一個有舞蹈底子既model, 佢figure真係好靚, 影出來的作品我到而家都超鐘意.

原帖由 cocolulu 於 09-9-13 20:18 發表
傾完都仲要出去影?!! 為何舖影女癮咁大!!!!?
根本影女果d麻甩佬/所謂"龍友"全部都係對d 女model有幻想, 貪個女仔企定定任佢地目及, 眼強姦的過癮. 真係講藝術咩! 我有個龍友fr話我知佢地有呢個心態的 ...

首頁

尾頁

跳至