影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

睇下2個女仔個髮際都好大分別, 其中一個好濃密

禁止訪問

好媽媽勳章

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 Littlebd 於 09-9-4 20:16 發表
may be he has 2 daughters

子爵府

一睇就已經知係記者吹水 根本係兩個唔同女仔,個樣差好遠。

您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 kawai928 於 09-9-4 18:03 發表
cap左圖...各位自己睇...

我自己就覺得2個係唔同既小女孩~

但係咪劉生既女...我唔評論~

(香港 - 話係劉生家姐個孫女)

(大馬 - 小女孩帶口罩同冇帶口罩既 ...

眼眉完全唔似

禁止訪問

伯爵府

分享愛 貓狗褓姆 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

好明顯係比機會d唔鐘意佢既人大鬧特鬧, 將d新聞大抄特抄囉

大宅

說真的,我就真是不信個女孩同佢沒關系,真是替他女兒難過,有這樣的老豆,敢認自己結婚但不敢認自己女兒,做佢的女兒好可憐,情何以堪呀!!

洋房

我覺得三張相都唔似同一女仔

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

我都覺得佢地一齊24年, 有小朋友一d都唔出奇, 只係佢唔肯認je.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

對眉都唔似~~~~
一家人,最緊要開心,快樂~~~老公,收入大增~~~

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 雙寶媽媽 於 09-9-4 20:45 發表
說真的,我就真是不信個女孩同佢沒關系,真是替他女兒難過,有這樣的老豆,敢認自己結婚但不敢認自己女兒,做佢的女兒好可憐,情何以堪呀!!

而家佢威! 唔認我,大咗我唔認佢!:;pppp:

子爵府

醒目開學勳章

原帖由 mywong 於 09-9-4 18:21 發表
我覺得係兩個唔同既細路女(對眉唔似)

兩個都唔似, 淨係睇對眼同d髮鬢都唔似啦.

子爵府

醒目開學勳章

仲要係3個女仔都唔係同1個人啦......

珍珠宮

醒目開學勳章

我都覺得3個女仔都唔係同一人,最似佢地兩公婆既係帶口罩嗰個女仔

侯爵府

原帖由 雙寶媽媽 於 09-9-4 20:45 發表

如果換轉你家人, 比班記者日追夜追, 連丁點 c 穩都冇, 你會點做. 如果係我, 我諗我可能都會好似劉先生咁, 用大話嚟保謢家人, 雖然講大話係唔應該, 但响佢既身份真係講乜都死..
我只覺得劉先生响呢件事上面好可憐, 藝人都係人一個, 人都有權有返自己既 c 生活.... 你吔放過佢啦

禁止訪問

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

華仔最新聲明致各大媒體 ~ 絕無小孩

於傍晚時份,劉德華委托律師行向各大傳媒發了一篇聲明,內容大意如下:由於有見個別傳媒繼續報道及滋擾被誤認是劉德華子女的小朋友,對該幾位小朋友、其父母及家人帶來不便及困擾,華仔深感抱歉,他鄭重聲明並無任何子女。希望有關傳媒不要再作無謂猜測、停止滋擾那些小朋友及停止對他們身份的錯誤報道。
愛 我 就 別 傷 害 我

首頁

尾頁

跳至