夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

原帖由 Appleyue1026 於 09-10-28 00:56 發表

你老公講的說話同我亦是一樣,他說唔關第三者事,到了現在他還是對任何人講他沒有女人,真係溝通唔到,都成二十年,大家的一舉一動都好熟悉的,他是一個極要面子的人,從他離開屋企都成年半有多了,拖到現在話年尾會返,到 ...

如果個男人的心唔係妳處,跟本妳做什麼都係錯,至於個女人就算有幾錯,都係好的.

這只是男人要揾藉口比佢自己容易落台JEL,千其唔好將所有的責任放係自己處!

大宅

原帖由 Appleyue1026 於 09-10-28 00:56 發表

你老公講的說話同我亦是一樣,他說唔關第三者事,到了現在他還是對任何人講他沒有女人,真係溝通唔到,都成二十年,大家的一舉一動都好熟悉的,他是一個極要面子的人,從他離開屋企都成年半有多了,拖到現在話年尾會返,到 ...

D C6 要離開你總有 100 萬個理由, 我個 c 6 又係要面子, 叫我將佢有狐狸精件事蓋實, 唔好話比人知, 唔好迫佢, 我一切聽他的, 咁又如何 ? 他半點情面都唔留俾我, 把我踩到一文不值,算啦 ! 係你的就是你的, 不是你的也不能強求。一切隨緣!

大宅

原帖由 veronica0731 於 09-10-28 04:53 發表

如果個男人的心唔係妳處,跟本妳做什麼都係錯,至於個女人就算有幾錯,都係好的.

這只是男人要揾藉口比佢自己容易落台JEL,千其唔好將所有的責任放係自己處! ...

曾幾何時, 真是以為全是自己的錯,
不過已到夢醒時份, 不再將責任攬
哂上身lu.

首頁

尾頁

跳至