自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

醒目開學勳章

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

真係不知所謂!

子爵府

原帖由 kawaii888 於 09-11-9 11:10 AM 發表
我諗都係果d年幼未婚媽媽做架啦!

28歲菲傭呀

侯爵府

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

生命黎架,點可以甘兒戲架..bb真係慘...

複式洋房

唔想要小bb咪唔好做囉,唔想帶袋咪食藥囉,唔要個bb咪唔好生囉,生左唔要咪比保良x囉,做咩要整死佢:-( 好多人想要bb都冇:-( 無陰公:-(

珍珠宮

個bb好可憐呀!:-( :-( :-(
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

複式洋房

係咪人嚟架

大宅

馬 鞍 山 大 廈 晾 衫 架 發 現 嬰 屍 警 拘 菲 傭

馬 鞍 山 大 廈 晾 衫 架 發 現 嬰 屍 一 名 初 生 男 嬰 在 馬 鞍 山 一 座 大 廈 被 人 由 高 處 擲 落 街 , 架 在 大 廈 外 牆 晾 衫 架 , 警 方 封 鎖 現 場 調 查 , 暫 時 未 有 人 被 捕 。 警 方 在 大 廈 天 井 位 置 用 射 燈 檢 查 外 牆 有 否 留 下 證 物 。 現 場 在 新 港 城 G 座 , 晚 上 八 時 許 , 有 住 客 報 案 指 有 物 體 由 高 處 墮 下 , 懷 疑 晾 在 十 多 樓 外 牆 的 晾 衫 架 上 , 警 方 到 場 證 實 是 一 名 初 生 男 嬰 , 已 經 死 亡 , 由 消 防 員 協 助 移 走 。 現 場 消 息 指 , 下 午 曾 經 有 住 客 通 知 大 廈 保 安 , 指 有 一 件 人 形 物 體 在 十 多 樓 的 晾 衫 架 上 , 但 當 時 並 無 發 現 , 直 至 晚 上 再 有 住 客 報 警 才 發 現 屍 體 , 警 方 正 調 查 男 嬰 由 何 處 跌 下 來 。

馬 鞍 山 發 現 嬰 屍 案 警 拘 菲 傭 馬 鞍 山 昨 晚 發 生 殺 嬰 案 , 一 名 初 生 男 嬰 被 人 由 高 處 擲 下 , 晾 在 一 個 單 位 的 晾 衫 架 死 亡 。 警 方 拘 捕 一 名 二 十 八 歲 菲 籍 女 傭 , 她 涉 嫌 產 嬰 後 把 他 拋 出 窗 外 。

http://cablenews.i-cable.com/web ... .php?news_id=317923

男爵府

好媽媽勳章

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

個僱主唔覺啊賓姐大肚?

等待驗證會員

男爵府

2024年龍年勳章 醒目開學勳章

原帖由 YongXin 於 09-11-9 13:12 發表
個僱主唔覺啊賓姐大肚?

係law, 我都有呢個疑問, 個僱主唔知個工人大肚??? 佢生時, 僱主又唔知?屋企無人?
陀得足月, 個肚都好大, 無咩理由會唔知........????????

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

d 人好恨心!都唔想下有幾多夫婦想生都無,佢地生左又咁做!太過份!

伯爵府

看新聞片啊賓姐個身型唔係肥,唔似0個0的“身型肥胖家人不以爲意”既未婚少女大肚case;大住個肚做家務日日住埋一齊都唔見到?新到賓姐就更加要驗過身先返工啦。

原帖由 ymon 於 09-11-9 13:30 發表

係law, 我都有呢個疑問, 個僱主唔知個工人大肚??? 佢生時, 僱主又唔知?屋企無人?
陀得足月, 個肚都好大, 無咩理由會唔知........????????

別墅

BB 好可憐

子爵府

今朝睇新聞嚇死我..
d人真係咩都做得出.
搞到我望住晒衫架都有d驚

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔知有無內情, 離鄉別井打工, 無理由唔避? 有無人迫/姦佢?

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

個bb好慘呀,希望佢可以下一次搵個好的媽媽啦~~

別墅

痴線架
[img align=left]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10403;127/st/20010517/n/winglok/dt/14/k/d2ad/age.png[/img][img align=left]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10714;112/st/20030730/n/wingchiu/dt/14/k/ade8/age.png[/img]

男爵府

其實次次見到呢d新聞都唔係好明
唔會陣痛好耐咩?
唔會漏到周圍都係羊水咩?
忍到痛咩?(我生時好失態咁尖叫+求醫生俾無痛我)
唔剪會陰咪會撕裂囉?再加上無人教佢地幾時要出力push....
點解唔會難產,需要緊急開刀?
點解佢地咁容易就生到既?
個胎盆呢?
成頭都係問號既問題少媽上

首頁

尾頁

跳至