跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我大仔老師推薦佢上受歡迎同學仔課程之類既堂, 哎...好聽咪叫推薦, 心知自己個仔...

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 mrs.so 於 10-1-21 21:25 發表
我大仔老師推薦佢上受歡迎同學仔課程之類既堂, 哎...好聽咪叫推薦, 心知自己個仔...

mrs.so

明天開會嗎?

我仔仔今次評估比上次進步,我都好開心.但班中有一位搗蛋的同學經常騷擾仔仔,令我好心煩.

我快要搵屋搬啦~~~好多野煩.~~~個女又撞到隻牙仔,一係杜牙根,一係要脫杜牙根要千幾蚊呀~~~
一係就無隻門牙3年-4年,到佢隻恆齒生返出黍~~你話邊有女仔咁頑皮架
我家有個跆拳小子,仲有影后妹妹

公爵府

你地要有心理準備, 小三真係超辛苦, 幾間補習社都話WKS咩都多過人...

我都有幫你問屋, 我樓上4樓早前放盤, 但係問管理員又話5知, 同你而家價錢參不多, 我會再幫你問問, 問到可以慳番個佣...

你個女都唔算, JESSCIA個女仲犀利, 睇黎你地兩個女都好堅...

粉嶺有個牙醫好好架, 我大仔試杜牙根分開兩次收錢, 加埋都係4百幾元咋...

今日趕5到開會啦, 咁鬼早, 6點我就趕到返黎, 開完會打比我啦.

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 mrs.so 於 10-1-22 09:21 發表
你地要有心理準備, 小三真係超辛苦, 幾間補習社都話WKS咩都多過人...

我都有幫你問屋, 我樓上4樓早前放盤, 但係問管理員又話5知, 同你而家價錢參不多, 我會再幫你問問, 問到可以慳番個佣...

你個女都唔算, JESSCIA ...

咁平!?pm我呀唔該~~~我唔想佢咁樣衰呀~~話晒女他呀ma~~

唔該晒你幫我問呀~~~唉~~~總之呢排就多事幹....成日好似好忙咁既

jesscia個女都咁勁!?我個女都好極品架啦bor唔通個樣似.....連d性格都咁似?我對住佢有好強烈既挫敗感,就黍頂佢唔順架啦

你得閒就打比我啦...我又唔知你幾時得閒...我怕阻住你呀今晚call你啦

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 mrs.so 於 10-1-22 09:21 發表

你個女都唔算, JESSCIA ...

小三唔諗住...而家都好想死啦希望啊仔生生性性....不求有功..但求無過...唔使佢好叻...keep到成績都還得神落啦.....tsa真係令我好驚呀

大宅

畀面勳章

吓! 小三真係超辛苦
我都就發癲, 過年前公司超多野做, 日日在沉淪中!

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 momomomopig 於 10-1-22 10:48 發表
吓! 小三真係超辛苦
我都就發癲, 過年前公司超多野做, 日日在沉淪中!

係呀~~~聽d媽咪講~~~小三一星期要補2日課~~~直到學期完為止你女女有無補習?我個仔已經日日補到7點~~~補習miss要佢打返好個底子日日朝8(出門口)晚7點半....有時8點先返屋企...我都覺得佢好辛苦呀但無辦法....人豬就要將勤補拙law

公爵府

我覺得熹熹好辛苦囉, 每星期二/四都留校tsa到4點半, 然後去到補習社又要做功課同預備星期三/五既默書, 每次tsa唔係一兩張紙, 係一份paper, 發哂癲痴哂線呀...

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 mrs.so 於 10-1-22 11:15 發表
我覺得熹熹好辛苦囉, 每星期二/四都留校tsa到4點半, 然後去到補習社又要做功課同預備星期三/五既默書, 每次tsa唔係一兩張紙, 係一份paper, 發哂癲痴哂線呀... ...

下年到我啦.........一齊痴呀唔該....有個伴無咁悶呀

大宅

畀面勳章

原帖由 coby@ 於 10-1-22 11:08 發表

係呀~~~聽d媽咪講~~~小三一星期要補2日課~~~直到學期完為止你女女有無補習?我個仔已經日日補到7點~~~補習miss要佢打返好個底子日日朝8(出門口)晚7點半....有時8點先返屋企...我都覺得佢好 ...

有呀!日日放學都是在補習社, 因為倆公婆都要返工!

大宅

畀面勳章

那一齊發哂癲痴哂線啦, 我都朝朝7點9出門, 放工到補習社接囡, 返家有時都7點6~8點,
返家煮飯, 家務, 同囡洗白白, 好彩5使點睇功課, 真是人都癲!

公爵府

momo,

你可以7點9出門呀, 7點9出門對我地已經叫遲, 我打算轉工嗱, 實在接受唔到大仔既成績, 我份工又日日要OT, 根本顧唔到兩個仔, 我大仔出年就四年班, 我唔想佢直線下降, 佢已經5係主動既人, 樣樣野對自己無要求, 所以我要無時無刻提醒佢, 即使幾高人工, 都買唔番亞仔既一切, 而家爭札當中....

大宅

畀面勳章

因為老公車囡返學和車我返工, 所以可7點9出門呀! 我在葵涌返工, 要自己搭車的日子就要7點3出門了!

大宅

畀面勳章

前一年我都想轉工, 和你情況一樣想死, 日日OT, 晚晚食外賣, 之後公司請多個人現好好多!

公爵府

我而家都係葵芳, 每日返工發哂癲...

大宅

畀面勳章

原帖由 mrs.so 於 10-1-25 13:14 發表
我而家都係葵芳, 每日返工發哂癲...

大家工作地方都好近, 我近葵芳mtr

大宅

畀面勳章

28/1 你地幾點到學校, 我11:00..

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 momomomopig 於 10-1-25 13:59 發表
28/1 你地幾點到學校, 我11:00..

我10:25-~10:50呀~~~你11點咁晏既!?

公爵府

me too, 我係鍾意恒勝呀!

不過今日已經辭職, 想深一層, 搵咁多錢又點, 失去既未必係可以用錢買到, 我家人同50後既朋友同我講, 要珍惜同仔女相處時間, 當佢地懂得私人空間時, 就唔會再喜歡父母問長問短, 唔會再喜歡同父母去街, 由我返左呢份工之後, 我兩個仔怨言我每晚太夜返, 點解公司咁多野做, 問我可唔可以唔返工陪佢地...尤其我大仔, 我問佢點解成績咁差, 佢話無心機, 所以我另願搵少d用少d, 用多點時間陪佢地...

原帖由 momomomopig 於 10-1-25 13:58 發表

大家工作地方都好近, 我近葵芳mtr

公爵府

我唔打算出現呀!

見又點, 我怕"驚喜"變"驚嚇"...

首頁

尾頁

跳至