自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 阿紫 於 10/12/2009 21:42 發表
有用過 依家阿囡間學校都仲用緊呢隻
不過我係萬0見到有得賣 係你show出黎呢隻...cream

係呀我都見到係萬 0 有得賣
我都好鐘意,但d cream就.......

大宅

我用過 la~每次用完一樽叫 mama 再買過樽新架.
物貴野黎架咩? 或者嗰時我細個唔知咩係平同貴.

大宅

hashtag影視迷勳章

一睇你個topic就知你講呢隻, 我之前都係唔知邊份報紙見到變成hand cream...
以前賣好貴嫁咩?我屋企唔係有錢, 但我媽都係買呢隻俾我... 果時我係幼稚園...不過成日整到污糟晒.. 痴立立...
願BB身體健康

禁止訪問

伯爵府

牛年勳章

果日係萬寧見到,即有似曾相識的感覺。
即刻買左樽返去俾BB用。

珍珠宮

2024勳章 2018父親節勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

見過無用過

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

我早兩個星期係千色店見到,
我仲大大聲同個仔講我細個用呢隻槳糊,
仲問佢要唔要?(我唔知係cream)
但亞仔話用槳糊筆,咁就行左去無睇真了。

珍珠宮

環保接龍勳章

老公買左1盒俾我, 我e+日日都有揸架!!

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

有呀有呀,小學0個時用

水晶宮

好媽媽勳章

呢隻漿糊重有得買, 前2個月都買咗

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

有呀有呀...

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我真係無見過wor~~無邊有得買比我個女用下都好wor

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 麟媽媽 於 09-12-10 23:27 發表
我早兩個星期係千色店見到,
我仲大大聲同個仔講我細個用呢隻槳糊,
仲問佢要唔要?(我唔知係cream)
但亞仔話用槳糊筆,咁就行左去無睇真了。

買咗先知, 咪好攪野!!!

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我個囡間學校都係用緊呢隻漿糊ar! 唔知如果我係萬0買咗盒handcream,佢會唔會當漿糊咁幫我用晒呢?

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

有呀,以前有呢隻漿糊用已經好好la

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我係萬o見到, 就已經有似曾相識既感覺啦~

珍珠宮

我都俾呢樽hand cream鈎起左我既回憶, 去千色店買左返黎擺
近來我去文具店睇下, 原來呢隻漿糊仲有得賣架, 仲係同以前細個一模一樣, 仲大樽d賣$13.5
我用五十幾蚊買左樽不知明的handcream真係笨

別墅

我記得以前細個都好恨有呢隻漿糊,見隔離同學仔用,係有香味架...:loveliness:
但我自己就未用過,我係用國產紅色樽的漿糊,我仲記得以前有一個同學,佢爸爸唔理佢哋架,佢無漿糊用,就以爛飯當漿糊,佢話係佢媽媽教的...:cry: ,不過佢好有骨氣,佢唔會因為咁而羨慕人,就算我哋借比佢,佢都話唔駛,佢話佢都"癡"到:) ,相比依家d小朋友.......

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

有呀!我記得有大、細裝ga
My Two Princess

首頁

尾頁

跳至