自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章

已經無這個顏色。

原帖由 queenie80 於 10-1-4 17:15 發表

康怡吉之島

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

尋晚去左康怡果間買左件120cm粉紅色比呀囡
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

複式洋房

唔該.....想問有冇深全件藍色呀.....因想賣定比亞女今年升小一返學著呀.....

原帖由 monkey妹 於 10-1-5 09:38 發表
尋晚去左康怡果間買左件120cm粉紅色比呀囡
[url=

公爵府

尋晚見只有深藍色110cm, 不過只係尋日做1日特價$300咋喎, 今日應該唔係呢個價錢喇.

原帖由 YanTungMaMa 於 10-1-5 11:25 發表
唔該.....想問有冇深全件藍色呀.....因想賣定比亞女今年升小一返學著呀.....

子爵府

我上年都喺sogo買左件深藍色(因為少著,所以深藍色可以返學都著得),又係做緊特價!!但真係好快斷碼!!要買就快~~~

複式洋房

吓...唔係呀...咁今日米冇lor....我近黃埔個間多d wor....唔知有冇mami 可以報下料呢?

原帖由 monkey妹 於 10-1-5 12:17 發表
尋晚見只有深藍色110cm, 不過只係尋日做1日特價$300咋喎, 今日應該唔係呢個價錢喇.
[url=

複式洋房

唔該晒cameo 呀....想問係米即係而家sogo都有呀?.....同埋幾錢呀?

原帖由 cameo 於 10-1-5 13:34 發表
我上年都喺sogo買左件深藍色(因為少著,所以深藍色可以返學都著得),又係做緊特價!!但真係好快斷碼!!要買就快~~~
[url=

珍珠宮

畀面勳章

請問你想幾大著,如果你唔介意淺粉紅色130,讓比你。

原帖由 YanTungMaMa 於 10-1-5 13:48 發表
吓...唔係呀...咁今日米冇lor....我近黃埔個間多d wor....唔知有冇mami 可以報下料呢?

複式洋房

唔該你先呀 bb女女, 但我想搵深藍色呀130 size.....

原帖由 bb女女 於 10-1-5 14:08 發表
[url=

男爵府

hi, 我有興趣, 是否全新的, 請pm我. Thanks.

原帖由 bb女女 於 10-1-5 14:08 發表

男爵府

原帖由 queenie80 於 10-1-4 16:37 發表

男爵府

呢件我今日係屯門吉之見到, 但做緊$7XX幾喎..全部都無件低過$300嫁喎...最多做9折...係咪間間唔同嫁??我都想買件呀!!!

子爵府

如果係7百幾蚊,未必係樓主所講個牌子!!我之前無特別要搵嚟買,只係上年咁啱見sogo減價,而當時都只係見minnex呢個牌子咁平咋~
我唔知而家sogo重有冇呀~其實我估年年o既年尾都做左大減價,價錢若係樓主提到o既minnex就真係大約三百幾蚊有一件,香港著一定夠晒暖,我個女size好大件,佢差唔多11歲o架嘞~佢o個件我都著得落!!
and若要指定顏色,我估真係要親身去行先知,因為各大商場真係已減價一段日子!!

珍珠宮

2024年龍年勳章

Sales on Jusco was overed. In Lok Fu, the price is $300 with limited colour and size. In Whanpo is 7xx with 80% off with more size and colour.
Minniemouse:-P

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 cameo 於 10-1-5 23:59 發表
如果係7百幾蚊,未必係樓主所講個牌子!!我之前無特別要搵嚟買,只係上年咁啱見sogo減價,而當時都只係見minnex呢個牌子咁平咋~
我唔知而家sogo重有冇呀~其實我估年年o既年尾都做左大減價,價錢若係樓主提到o既minnex就真 ...

好係好,平係平,暖係暖,但好多毛毛飛出黎,搞到我仔件冷衫痴晒毛毛

大宅

好媽媽勳章

原帖由 YanTungMaMa 於 10-1-5 02:47 PM 發表
唔該你先呀 bb女女, 但我想搵深藍色呀130 size.....

anyone have the size 150/160 in navy blue colour, Can sell it to me? pls pm me.......
want 100%new

子爵府

原帖由 Sindy 於 10-1-6 00:53 發表

好係好,平係平,暖係暖,但好多毛毛飛出黎,搞到我仔件冷
衫痴晒毛毛

朋友話冷衫有靜電,所以會痴晒毛毛!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 minniemouse 於 10-1-6 00:47 發表
Sales on Jusco was overed. In Lok Fu, the price is $300 with limited colour and size. In Whanpo is 7xx with 80% off with more size and colour.

2折? 咁咪仲平過2XX

男爵府

原帖由 cameo 於 10-1-5 23:59 發表
我唔知而家sogo重有冇呀~其實我估年年o既年尾都做左大減價,價錢若係樓主提到o既minnex就真 ...

我睇左呢個POST先去睇嫁...應該無睇錯, 而且個樣一模一樣...等我今日再去睇下先///

公爵府

80%off 即係2折喎真的咁平嗎 其實係唔係你打錯左係8折先真? 我剛剛打去問黃埔吉x島佢地話係9折咋
原帖由 minniemouse 於 10-1-6 00:47 發表

首頁

尾頁

跳至