自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

佢係一個好 nice o既人黎架,冇論識唔識都對人好好,好有禮貌架

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

今次樓主好好彩, 遇到好人...

但開心完, 請樓主真係好好提升一下自己駕駛技術!
撞到車都話可以賠錢, 如果撞到人點算

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 mrsjimmy 於 10-3-11 15:26 發表
咁 nice 值得一讚呀

agree

伯爵府

好媽媽勳章

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

做藝人鏡頭前一個樣鏡頭後一個樣,難得佢咁裡外如一值得一讚 好男人
原帖由 mimi005 於 10-3-11 15:29 發表
really good wor
gum 賠几多 比佢呀

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

yes ar 真係一個好男人, 樓主今次真係好彩啦

伯爵府

好媽媽勳章

樓主唔講真係唔知佢有咁好! 真係好Gentleman.

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

樓主架車有冇裝後波 sensor? 如果未就快 d 去裝, 個 sensor 對泊位好大幫助架...

未裝前 C6 架車一個月 hi 花 2 次 , 裝左後 1 年都未 hi 花過....

子爵府

開心吸收勳章 分享愛 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 maywei 於 10-3-11 15:59 發表
樓主唔講真係唔知佢有咁好! 真係好Gentleman.

我都試過有幾次在海逸豪園見到佢同屋企人一齊飲茶, 真係好family man,試過一齊搭lift,佢都讓全部女人入哂,佢才入的, 好有風度.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

抵佢一家咁幸福!!

上次聽收音機訪問佢湊仔心得 ~ 佢真係好得架! 最記得佢講,係到而家都唔放手比工人幫仔仔沖涼,堅持要自己做既人黎架! 淨聽呢點,係有好多阿媽都會咁做,但真係好多阿爸都做唔到啦!!

仲有,佢話要好著重親子時間,佢最放棄得最大既係私人時間,朋友都少聯絡左好多,因要湊仔,但佢覺得好開心,好享受 !

真係一個好爸爸!!

大宅

佢個人真喺好nice架, 佢太太生第一胎個時同我同一間醫院生, 我生咗第日喺醫院見佢著晒袍陪老婆入產房, 佢個人好nice, 對屋企d老人家好照顧架

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 tokwawan 於 10-3-11 15:07 發表
話說昨日中午同兩個仔去了九龍城食LUNCH, 見到有錶位就泊啦...唉, 但自己技不如人, 入位時應該"擦"到後面架車既車頭...咁即刻落車say sorry先啦...

咁個果司機好好, 佢話你唔好急, 慢慢泊好架車, 顧住兩個小朋友先, ...
做左爸爸真係唔同d, 幾好wor

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

睇 tv 真係估唔到佢真人咁 nice 咁 gentleman, 睇樣好似好花弗咁...以後要支持佢先得

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

值得支持佢 抵讚~

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

民房

估唔到佢咁nice.值得讚

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

抵讚呀

伯爵府

原帖由 bb2 於 10-3-11 15:26 發表
佢而家做左人爸爸更加會明白做父母以小孩為先...唔錯!唔錯!愛家愛小孩既男人特別正

愛家愛小孩又靚仔又型又孝順既男人......係超正!

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

抵讚

大宅

我架車係有SENSE的, 我一聽到聲已經停車, 其實理論上應該撞唔到佢架車既...不過, 初時我好驚, 所以都即將落車say sorry先...佢由始至終都冇叫我賠, 冇講比我聽花左那個位, 淨係叫我顧住小朋友先....

平時我開車係好小心的, 睇好晒位, 所以我一定唔會撞到人的..你放心!!!...

原帖由 cathy913 於 10-3-11 15:41 發表
今次樓主好好彩, 遇到好人...

但開心完, 請樓主真係好好提升一下自己駕駛技術!
撞到車都話可以賠錢, 如果撞到人點算

首頁
12345...6

尾頁

跳至