想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

多謝你地既安慰, 我都係唔講唔講, 一講就火起者
真係好鬼嬲AR MA...
真係唯有隨緣, 無計, 但又其實年齡唔細的了
msyoyolam, 你真係一個好老婆~~~ 我C6又係一瞓落床,好快(5分鐘內)就會瞓著 ... 但我唔會唔捨得, hahaha~~
但我隻C6係掛住上網打機囉, 真係激C我~~~~~~~~

原帖由 msyoyolam 於 10-4-9 11:27 發表
其實好似我C6咁,晚晚8~9點先返,之後食飯沖涼,又打下機咁,都成1點鐘喇,佢一瞓落床,其實1分鐘內已瞓著,雖然我明知自己有EGG,有時都唔捨得迫佢交功課啦!其實DODO好疲勞架 ...

禁止訪問

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 babylove23 於 10-4-9 11:32 發表
我都等咗5年.....5年期間1次都未仲過, 朋友全部生哂,我真係唔知點好.

咁你有無睇醫生?

別墅

回覆 23# miffymiffy 的文章

巳經做咗3次iui都失敗,現在排緊QM,IVF,要出年2011年11月先睇笫1次醫生,好灰

珍珠宮

我老公都係勁鐘意小朋友但係我地4年無都係選擇順其自然因為我地相信佢地要來便自然會來..呢d係綠份..最終無我地都唔會後悔....最後我地等咗4年無端端就有咗bb3歲啦..

原帖由 pp_pp1021 於 10-4-8 13:59 發表
之前果7年都只係中過一次, 前兩個月用驗紅d, 但試左兩個月都唔成功,有時係排卵期,但老公又唔配合DO DO 喎....
琴日我話既然你唔配合, 不如算啦...唔好生啦, 我都想放棄...原本BOOK左11月睇不育醫生,我話都唔睇啦!!!
...

別墅

我都好想怏D有,可惜

大宅

好媽媽勳章

原帖由 pp_pp1021 於 10-4-8 23:04 發表

佢返shift既...可能真係累啦....
男人攰真係想DO DO架
我C6一個星期都交唔到一次
好多時仲要我發晒脾氣都唔理我
要就啱WEEKEND佢放假而又無去街(唔太攰)先至有一次
可能因為攰既話男人會好快搞掂....佢地都想ENJOY個過程同埋唔想影響表現先至唔肯配合
呢點你要體諒一下!

公爵府

原帖由 ncdbcvf 於 10-4-9 14:44 發表
男人攰真係想DO DO架
我C6一個星期都交唔到一次
好多時仲要我發晒脾氣都唔理我
要就啱WEEKEND佢放假而又無去街(唔太攰)先至有一次
可能因為攰既話男人會好快搞掂....佢地都想ENJOY個過程同埋唔想影響表現先至唔肯配 ...

我明白....有時真係好忟架, 眼見身邊好多朋友已經生左....唉...而自己就....其實我唔應該抱住人有我有心態,不過有BB真係會唔同D..不過有D野冇得強求....

洋房

回覆 24# babylove23 的文章

babylove, 我都係排左2011年11月睇QM. 唉, 等好耐.

別墅

回覆 29# ylam88jc 的文章

我有個朋友早我1個月去QM排,竟然早我半年睇,我仲係醫院轉介做咗3次IUI失敗,轉去做ivf 真係等好耐

複式洋房

我都放棄咗啦. 好唔開心, 我c6冇話要定唔要, 不過我知佢唔鈡意小朋友, 但係我想要. 我已經40啦, 咁佢知我想要, 佢話試吓囉, 佢係佢好無知咁以為想要就會有, 所以我都冇心機理佢. 個心好灰, 唔知點解佢會咁, 我真係連試都未試過呀. 佢除咗呢樣野之外, 其實佢對我好好, 所以都冇話後悔既, 可能上天係注定我冇啦. --- 多謝比個空間我吐吓苦水. 希望你地可以快d bingo

別墅

回覆 31# biwithrain 的文章

有時我覺得個天好似玩更我哋,想要就無,唔要就有,有d人落咗幾個就仲有mouth: 無奈要個B都咁難

洋房

同意呀!估唔到想要bb原來係咁難! 不過大家唔好放棄,我有時都諗算啦,可能天意係咁,不過再諗如果放棄,連有ga機會都無,所以要繼續呀,希望上天會恩賜畀所有努力左好耐都未有ga人!

別墅

回覆 33# chanche 的文章

好啦...祝大家齊齊有B啦

複式洋房

回覆 32# babylove23 的文章

係呀, 尤其係我地呢代既女人, 真係好辛苦, 又要返工, 又要諗生B, 有又驚攪唔掂, 冇又好想要, 到年紀大啦, 不停比人問問問, 又唔見佢地會問吓個男人, 好似全部都係女人既責任, 真係好大壓力架.

洋房

都係,女仔試左好耐都唔得,就要check e樣,check過樣,未有bb都要無喇喇受d痛苦!男仔就好似咩都唔使點做,只係每次付出幾百萬條.......

複式洋房

咪係囉, 都唔諗吓我地女人幾偉大呀!

別墅

回覆 35# biwithrain 的文章

係呀做女人真係大壓力,每個月M啦,生仔啦,照顧老公啦,不過做女人係要架,算啦我都唔想啦,去旅行放鬆下..等 大家一齊努力大家有咗去吹

別墅

大家齊齊加油,齊齊BINGO等我係到播D--快成孕種子,等大家唔洗等咁耐就BINGO先

別墅

等我自己都要番粒先....BB快D嚟

首頁

尾頁

跳至