跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我無諗過開刀呀~ 所以都無問過~今次係第一胎~ 都係因為張醫生怕佢到時唔掉頭先有機會要開刀ja~ 都係比返廣華做la~ 因為想慳返d 錢比bb 第時用好過lu~ 不過張醫生check up係幾細心既~

原帖由 lazyb 於 10-7-2 17:38 發表
我都係廣華覆診的, 之前問關於結構問題, D護士仲問我邊間睇私家?我答佢張智, 佢地就話俾PETER做結構啦....所以佢都應該在廣華做過...
因為佢的專業細心, 我都訂咗等佢幫我開刀(不過要看BB情況,再睇下是否需要開刀, 因 ...

大宅

爸B勳章

有冇人係搵張智做check up

咁又係, 留番D錢俾BB. 不過如果BB唔掉頭政府應該都會幫你開刀的.

PochaccoKoKo: 請問你當時在那問私家開刀?費用多少?想比較一下.

男爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 lazyb 於 10-7-2 19:42 發表
咁又係, 留番D錢俾BB. 不過如果BB唔掉頭政府應該都會幫你開刀的.

PochaccoKoKo: 請問你當時在那問私家開刀?費用多少?想比較一下.

lazyb...我第一胎開刀的doctor(浸會生), 開刀費now hk$15,000另加hk$600一次巡房, 另問過一個睇peter前的doctor, 係法國生的, 都要hk$18,000 (包埋巡房), compared過peter的開刀收費同產檢的detail程度, so揀左佢, 我諗佢咁細心, 開刀手勢應該都ok啩
3/3 ~ 2.85kg 48cm, 4/4 ~ 3.76kg, 13/5 ~ 5.17kg 60cm, 8/7 ~ 6.73kg 65cm, 9/9 ~ 8.2kg, 16/12 ~ 8.96kg

首頁

尾頁

跳至