想生BB

跳至

首頁
12345...16

尾頁

大宅

咁快?
咁你隔曰do do啦
我紅 d得10%...
出現深粗, 即係 24-48 小時內會排卵

原帖由 加魚 於 10-4-25 23:07 發表
係呀, 各位, 我都前日開始左, 因老公想 dodo 呀麻, 哈哈!! 我今期 d 經期應該又唔同左, 今晚抽起條根拎紅 d 妮驗下啦, 今日 d13, 出現深粗喎, 係咪即係 48 小時內會排卵呀?? ...

男爵府

我都開左工啦,不過昨日 day 15 同今日都有流啡(昨晚放工返屋見到有2個5蚊銀咁大的啡),今天去完VV又有少少,唔知咩事。以前排卵期出血都只係有少少血絲,今個cycle 唔知搞咩,呢排忙搬屋都唔得閒去睇醫生,又唔敢同老公講。唉~

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

回覆 1# 加魚 的文章

我都係4月尾至5月頭開工, 希望5月有好消息, 5月份係我生日, 好想神比尼份生日禮物我.
想問問 do do 完要隔幾耐先可以起身沖涼? 因為我早兩個月有念珠菌, 到現在還未完全好番, 分秘比較少, do do 比較乾, 用反士淋會唔會傷害到丁丁呀?

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

我開完工, 呢期仲收埋工啦!
呢2個星期係等!

原帖由 大笨豬 於 27/4/2010 10:21 AM 發表
我今日D14紅d仲未有線呀~~
每一個 baby 都是上帝牽手送來的禮物, 所以 babe 快d黎媽媽到啦!!!
21/5 8W1.51CM 25/5 8W4D1.9CM 15/6 11w4d5.09cm oscar1.26mm 25/6 13W6.44CM EDD28/12

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

報到, 我day1係410 (cycle28-32日), 喺day6, 8, 9, 10, 13, 15 & 17都有開工, 希望今個cycle可以bingo, 趕得切有虎b 啦!!!

大宅

反士淋會阻住丁丁前進架

原帖由 fannylam515 於 10-4-27 11:21 發表
我都係4月尾至5月頭開工, 希望5月有好消息, 5月份係我生日, 好想神比尼份生日禮物我.
想問問 do do 完要隔幾耐先可以起身沖涼? 因為我早兩個月有念珠菌, 到現在還未完全好番, 分秘比較少, do do 比較乾, 用反士淋會 ...

子爵府

無呀, 呢期因為唔想比壓力自己,
連體溫都無check 啦!

原帖由 大笨豬 於 27/4/2010 11:53 AM 發表

你有無check紅d呀?
每一個 baby 都是上帝牽手送來的禮物, 所以 babe 快d黎媽媽到啦!!!
21/5 8W1.51CM 25/5 8W4D1.9CM 15/6 11w4d5.09cm oscar1.26mm 25/6 13W6.44CM EDD28/12

大宅

咁 yim 重.....妳飲多 d 水啦!! 保重呀!!
原帖由 大笨豬 於 10-4-26 17:41 發表

唔係呀 , 我知道左係我大便出血呀 , 其實都唔算係啡架 , 係鮮血咁架 , 呢幾日諗住食番多d高纖維既食物 , 睇下會唔會好d啦~~~
不過我今日D13都仲未紅d有線呀~~~~ ...

大宅

ok, 收到, 我尋晚即 d14 都 dodo 當補多次, 咁我係咪 d16 再妮多次就停呀??
原帖由 大笨豬 於 10-4-26 17:43 發表

紅d變番淺係正常呀 , 你可以今晚或者聽晚再補 , 同隔日再do多一次就夠啦 , 之後要叫你c6忍下啦~~~~~

大宅

猫, 搬屋事少喎, 妳好快 d 去睇醫生啦, 同埋點都要同老公講呀!! 唔好整壞自己身子呀!!
原帖由 於 10-4-27 09:16 發表
我都開左工啦,不過昨日 day 15 同今日都有流啡(昨晚放工返屋見到有2個5蚊銀咁大的啡),今天去完VV又有少少,唔知咩事。以前排卵期出血都只係有少少血絲,今個cycle 唔知搞咩,呢排忙搬屋都唔得閒去睇醫生,又唔敢同老公講。唉~ ...

大宅

dodo 完千其唔好起身呀, 最好仲搵個 couson "long" 高條腰, 等 d 丁丁游快 d, 跟住過左 30 分鐘左右 (如未自然瞓著), 就打則 (左邊) 瞓! 神一定祝福我地架, 佢有佢 ge 時間, 我地要耐心等候呀!! 等待神賜產業給我們! :)
原帖由 fannylam515 於 10-4-27 11:21 發表
想問問 do do 完要隔幾耐先可以起身沖涼? 因為我早兩個月有念珠菌, 到現在還未完全好番, 分秘比較少, do do 比較乾, 用反士淋會 ...

大宅

等妳好消息 ~~~~
原帖由 buzztigger 於 10-4-27 11:49 發表
我開完工, 呢期仲收埋工啦!
呢2個星期係等!

大宅

哈哈, 歡迎妳呀!! 我都 day 8, 11, 13 (當晚 dodo 前用紅 d check 到深粗), 14 dodo 左呀, 應該 day 16 再 dodo 多一次!!
原帖由 estherevalam 於 10-4-27 14:16 發表
報到, 我day1係410 (cycle28-32日), 喺day6, 8, 9, 10, 13, 15 & 17都有開工, 希望今個cycle可以bingo, 趕得切有虎b 啦!!!

男爵府

D14紅d仲未有線dodo
D15紅d仲未有線
D16紅d仲未有線dodo
D17紅d仲未有線
:cry:

大宅

比心機啦, 可能妳太緊張, 所以遲左姐, keep 住 dodo 應該無問題啦!! 放心加放鬆呀 ~~~
原帖由 florence118 於 10-4-28 01:15 發表
D14紅d仲未有線dodo
D15紅d仲未有線
D16紅d仲未有線dodo
D17紅d仲未有線
:cry:

大宅

回覆 4# 加魚 的文章

點解特別左邊側身訓既??
我有個好傻既諗法, 如果右邊排卵, 精子咪反地心吸引游囉 會唔會呀?

子爵府

大家咁話呀!

原帖由 加魚 於 27/4/2010 10:41 PM 發表
等妳好消息 ~~~~

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我412Day1,day10,13,15,16 dodo
cycle28-33,冇check體溫,冇用紅d,Day12開始幾日多分泌,
希望今次中la
琴日day16 dodo完,今日唔知點解子宮有d谷既感覺

首頁
12345...16

尾頁

跳至