自由講場

跳至

首頁
12345...16

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

好開心呀, 今朝一抽就抽到啦 , 希望各位媽咪都可以啦, 加油!

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

原帖由 Bee女 於 10-5-10 10:23 發表
一係停響前4..一係停響前2格-.-
好似 注定左咁

抽10次 6次停前2格
3次 前4格,,,1次 就50分

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章

我都係...有D驚...

原帖由 maywei 於 10-5-10 10:21 發表
我試咗2次, 仲係未中.

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

終於中一次

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我今次轉兩次得咗啦 thx~~

大宅

好媽媽勳章 環保接龍勳章

I got one on my 3rd try. I'm very lucky!!

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我都唔敢再玩,轉咁多次都係停係個兩格,好似SET好左咁,攪到我仲唔開心。

原帖由 kit2004 於 10-5-10 10:24 發表
好媽媽與我無緣.:cry:

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

珍珠宮

C 啦, 6 次啦...都未得.......

伯爵府

hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

原帖由 kit2004 於 10-5-10 10:24 發表
好媽媽與我無緣.:cry:

男爵府

好媽媽勳章

終於有啦。

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

第1次, 前4格 5分
第2次, 50分
第3次, 前4格 5分
第4次, 前4格 5分
第5次, 前4格 5分
第6次, 前2格 10分
第7次, 前4格 5分
第8次, 前2格 10分
第9次, 50分

第10次, 終於中左啦

象牙宮

能夠補中就梗係開心,中唔到咪更唔開心,我玩左8次喇,次次都係停係個兩格。

大臣先生仲咁大整古,改個名叫”好媽媽勳章”但係又要幸運先抽到

原本第1次抽唔到我都唔開心,而家我真係唔開心喇!

原帖由 edea 於 10-5-10 10:13 發表
大臣聽到我地心聲, 知道好多會員想要個勳章, 上次十次都食白果可以多次機會, 有多十次, 你地試試啦, 我今次冇再食白果啦

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

得咗啦,上次抽唔到,今次第九次先抽到

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

醒目開學勳章

我剛剛轉左10次喇!

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

原帖由 stkyo 於 10-5-10 10:33 發表
能夠補中就梗係開心,中唔到咪更唔開心,我玩左8次喇,次次都係停係個兩格。

大臣先生仲咁大整古,改個名叫”好媽媽勳章”但係又要幸運先抽到

...

改名叫"幸運好媽媽"
起碼抽唔中, 都仲係好媽媽

男爵府

好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋

OK 左

珍珠宮

我都再玩咗9次, 都係唔中...都唔知仲抽唔抽埋最後一次好......

...

王國長老

王國長老

...

唔好咁啦, 一個遊戲o者, 抽唔到同妳係咪一個好媽媽無關既
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

首頁
12345...16

尾頁

跳至