婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

別墅

唔好理人諗乜啦, 自己同c6開心就算啦
自己約無問人, 比我會講返件事出黎囉, 然後自己搵返個日子同長輩食飯(我個人覺得唔一定要一齊食既, 有心得啦)
咁依家你唔去, 點都有人問下掛, 到時咪叫c6講返件事, 咁清者自清, 你係無錯嘛

複式洋房

原帖由 小魔 於 10-6-12 01:33 發表
唔好理人諗乜啦, 自己同c6開心就算啦
自己約無問人, 比我會講返件事出黎囉, 然後自己搵返個日子同長輩食飯(我個人覺得唔一定要一齊食既, 有心得啦)
咁依家你唔去, 點都有人問下掛, 到時咪叫c6講返件事, 咁清者自清, ...

唔知點答係最好 ga 呢....??

子爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

食足3日~
1日, 99生日
2日, 父親節
3日, 端午

公爵府

好媽媽勳章

same呀…我地又係住新界,6299最愛去tst食飯架!我d姑9好討厭,次次話食飯,例如同C6講book左7點,去到無人,原來改左8點;上個禮拜99生日,話食7點,我地咪行陣街囉,點知無啦啦打黎又話改食8點,8點到啦,等下d人又等到8點半先食得,阿囡7點幾食左粥仔,佢10點度又開始發脾氣想食奶(因為佢想訓床、又無得訓),甘我同99講阿囡就夠鐘食奶,想早走,佢無反應(勁自私),之後返到屋企成12點先食到奶,阿囡勁慘囉,最賤係隻99之後仲話叫我地早d返去餵奶,明明係佢唔俾我地早走(8點食,想10點多d走唔算過份丫!)quote]原帖由 哈哈笑:+ 於 10-6-11 10:53 發表
係 呀~同埋我地住係新界,要去到tst食,一來一回好耐時間,唔想呀女咁細去咁遠~呀女又要11點飲奶,到時真係唔知早走好定點,番到去仲要大把野做,冇1~2點先都冇得訓~同埋佢地話就話8點食,咁即係冇9點你都唔洗望有得食,因為 ... [/quote]

禁止訪問

複式洋房

原帖由 黑白豬 於 10-6-14 23:08 發表
same呀…我地又係住新界,6299最愛去tst食飯架!我d姑9好討厭,次次話食飯,例如同C6講book左7點,去到無人,原來改左8點;上個禮拜99生日,話食7點,我地咪行陣街囉,點知無啦啦打黎又話改食8點,8點到啦,等下d人又等到8點半先食 ...

咪係囉,,99好自私,又要扮哂好大方咁,人地有 bb 出去真係好唔方便,唔去又話你,去到又係 d 仔前女面叫你早 d番屋企,下次咁辛苦唔洗出黎 la.我地入黎咪得囉~妖,我99好幾次入左黎,入黎咁耐"洩"足咁耐,唔知以為要搭飛機入黎咁,真係頂佢唔順~

首頁

尾頁

跳至