論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

公爵府

好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

其實家規太多只會嚇怕工人, 簽咗名唔代表有法律效力, 炒佢一樣要賠錢...

我都有比家規工人, 只係一頁紙唔需要佢簽名, 反而timetable更為重要, 比佢知乜野時間做d乜, 好過等佢自動波....

大宅

我都想要呀,可唔可以send比我呀,Thanks!!
[email protected]

子爵府

有無人有照顧NB BABY既家規?

第一次請工人, 有無SIS 有要照顧NB BABY既家規可以PM比我? 唔該晒~~~

洋房

可以send俾我ma?

我屋企都係有NB, 工人月尾到,我都想要家規,可唔可以send俾我作參考呢??
[email protected] 或 pm 我

禁止訪問

hashtag影視迷勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我家都有 new born baby, 可以pm家規比我嗎? Many thanks!! :)

Or pls send to my email [email protected]

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Can I have one copy too? cos mine is coming soon and will take care of NB baby. Many thanks

大宅

各位,我宜家在我奶奶家待產,等搞番個寬頻後,就send比大家

大宅

麻煩您也send給我,謝謝!!!!

民房

7/1 arrive

工人7/1到, 可以send一份給家規我嗎?Email: [email protected]

禁止訪問

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都有俾家規同工作流程表俾新工人, 用意係提醒, 所以冇要求佢哋簽收!

大宅

原帖由 hv245 於 10-6-20 09:26 發表

咁我又長少少喇, 18 PAGE因為英文加印尼文.

佢簽約前, 我PREPARE左份1- PAGE SUMMARY, 即最重要果D POINT, 要AGENT同佢解釋及同意, 上工前簽返俾我.

上工時, 我再俾依份詳細版佢(好似我地上工簽EMPLOYMENT CONTRA ...

可否send妳份家規給我, 因我第一次請印。 我的e-mail是[email protected]. 謝謝!

複式洋房

我都需要, 可否 e-mail 給我 ~ 謝謝

大宅

我都想要家規,可唔可以PM俾我作參考?我屋企都係有NB...thanks!

別墅

我都想要家規,可唔可以send俾我作參考?我屋企都係有NB...thanks so much! [email protected]

伯爵府

Pls pm to me also
thanks a lot!

原帖由 hv245 於 10-6-20 09:26 發表

咁我又長少少喇, 18 PAGE因為英文加印尼文.

佢簽約前, 我PREPARE左份1- PAGE SUMMARY, 即最重要果D POINT, 要AGENT同佢解釋及同意, 上工前簽返俾我.

上工時, 我再俾依份詳細版佢(好似我地上工簽EMPLOYMENT CONTRA ...

洋房

please PM to me

民房

Can you email a copy to me as well ? thx [email protected]

原帖由 ahusband 於 10-6-20 10:00 發表
其實佢地做唔到份野上面講既野又點呢?有咩後果要負?唔通妳地可以因為簽過份野而唔需要 1-month notice 去炒佢地?

首頁

尾頁

跳至