自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

我都MISS左呢句呀,頭先唔明你講咩添,ha ha

原帖由 wingogo 於 10-7-9 02:59 發表
e,乜原來你地約左呢到! 我都約左個客響呢到但岩岩比佢放飛機
[/url] [/url] [url=http://www.baby-gaga.com/]

男爵府

Diana 最後好似俾 Kelvin 收埋左, 家雄又搵唔到佢, 唔可以係埋一齊~

其實都睇得好投入, 成日幻想有個好似家雄o甘既男仔可以成日係自己身邊保護我...haha...

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

米ka hung 響餐廳同diana餞行個時,
大家就快踏入正題
kelvin 突然閃出泥
講左個句泥打斷佢地ge對話lor:;pppp:

原帖由 Able 於 10-7-9 03:12 發表
我都MISS左呢句呀,頭先唔明你講咩添,ha ha

公爵府

連屍do搵5到tim呀好似

原帖由 AA1107 於 10-7-9 03:23 發表
Diana 最後好似俾 Kelvin 收埋左, 家雄又搵唔到佢, 唔可以係埋一齊~

其實都睇得好投入, 成日幻想有個好似家雄o甘既男仔可以成日係自己身邊保護我...haha... ...

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 wingogo 於 10-7-9 03:27 發表
連屍do搵5到tim呀好似

kelivn痴左線...咁變態

瑪瑙宮

好媽媽勳章

無記錯 .... diana 無 c , 係 kelvin 將佢放係棺材入邊吊命 , final 家雄有搵到佢架

原帖由 AA1107 於 10-7-9 03:23 發表

其實都睇得好投入, 成日幻想有個好似家雄o甘既男仔可以成日係自己身邊保護我...haha... ...

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

咁恐怖
原帖由 chickenwing2006 於 10-7-9 03:56 發表
無記錯 .... diana 無 c , 係 kelvin 將佢放係棺材入邊吊命 , final 家雄有搵到佢架
~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

今晚有冇得睇

翡翠宮

原帖由 chickenwing2006 於 10-7-9 03:56 發表

你係未記錯第2套呀,diana係死左,大結局家雄彈鋼琴思念佢

大宅

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章

回覆 26# chickenwing2006 的文章

Diana 最後係死, kevin 收埋佢條屍到死都唔講比家雄知.

子爵府

TBX 咁夜先播, 我晚晚睇一陣就訓左, 追到甩皮甩骨, 而家都唔知佢講到邊.............. 慧慧死左??????????????

公爵府

佢係喪左ga, 連咁鍾意ge女人do殺

原帖由 LedTV 於 10-7-9 03:43 發表

kelivn痴左線...咁變態

公爵府

個套係米陳松伶做女主角呀, 我記得陳松伶比人收埋晌棺材到, 最後冇c比人救番

原帖由 ansonbbma 於 10-7-9 19:49 發表

你係未記錯第2套呀,diana係死左,大結局家雄彈鋼琴思念佢

男爵府

the ending is so bad...many ppl died..diana got killed by kelvin. .ka hung has no one at the end...
ka ming is so pretty r..i can see she only has a little make up on..but still looks gorgeous

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

個結局唔係咁差呀話?!!
如果係咁GE
我睇世盃算了
~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 爸B勳章

大家唔駛拗,聽晚做3個鐘大結局就知啦~~
請不要點評我,謝謝!

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

kevin臨死果刻都唔肯講比家雄知將diana收埋係邊?

大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

伯爵府

我 like 郭藹明, 覺得佢做得好好,.

原帖由 MSChow 於 10-7-10 03:00 發表
the ending is so bad...many ppl died..diana got killed by kelvin. .ka hung has no one at the end...
ka ming is so pretty r..i can see she only has a little make up on..but still looks gorgeou ...

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

?

男爵府

原帖由 reego 於 10-7-10 07:07 發表
kevin臨死果刻都唔肯講比家雄知將diana收埋係邊?

..kelvin jus said to the doctor..something like he is more luck cos he can be with diana..b4 he pass away.

i have already watched on internet...needs to take care of my babies..so i cant stay up n watch...

all mammies..dont forget to watch it tonight r

首頁

尾頁

跳至