自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

佢地死都話做唔到...最平162 ,上網100M+電話 (包來增值服務) ...我都唔知點...我月頭就夠期...都唔知交唔交CUT FORM , 我又驚交左CUT FORM無人同我再傾繼約就真係企左係到

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我如果同佢傾成169包3樣加一個電視台就會報上來...

原帖由 Ling225 於 10-7-26 15:31 發表
佢地死都話做唔到...最平162 ,上網100M+電話 (包來增值服務) ...我都唔知點...我月頭就夠期...都唔知交唔交CUT FORM , 我又驚交左CUT FORM無人同我再傾繼約就真係企左係到 ...

大宅

原帖由 77777 於 10-7-26 15:50 發表
我如果同佢傾成169包3樣加一個電視台就會報上來...

好呀~~等你好消息

男爵府

原帖由 Ling225 於 10-7-25 22:43 發表
我都係9月到期...佢地打黎話最平都係158 100m+電話線 (唔包增值服務) , 已經係最平...$99做唔到
如果有成功續約的sis可唔可以比埋你a/c no 我呀 , thanks!! ...

我就係咁啦~不過我遲過你到期....我12月尾到期!

佢打黎話$132續約(電話+50mb上網)仲可以9月開始計

我就覺得而家同佢續比$99得50mb 唔多抵~!!
所以同佢講大把人都『$99續約』 100mb....

佢就問我拎成功『$99續約』 100mb 朋友既户口號碼~比佢check!

好鬼麻煩~!!

仲未有sis share 成功『$99續約』 100mb 的户口號碼比我~_~""

唔該唔該!!!!!!!!!

男爵府

佢而家d新約係129包100mb上網同電話, 諗諗下唔鬼要佢個電視tim, 無野好睇....

佢如果唔送收費電視台, 唔鬼要佢個電視....

男爵府

hi sisters,

我傾完啦, 169包三樣, 電視41個台, 上網100mb + 電話(包增值服務) + free一個收費電視台, 早左5個月開始新合約....

子爵府

77777:請問能pm我說你的a/c嗎?若沒有推薦,能做到嗎?剛剛有人pm我,說可以給我推薦,要收500,

男爵府

已pm了

原帖由 瑪利2006 於 10-7-27 01:49 發表
77777:請問能pm我說你的a/c嗎?若沒有推薦,能做到嗎?剛剛有人pm我,說可以給我推薦,要收500,

男爵府

我死不簽最後offer $99- 100 mb, telephone line 只offer 到 $ 38 sign 2 年送個風筒比我, 另送了個wi-fi account fee 2yes.

男爵府

77777 可以pm埋我 你的account 嗎 thanks!!

另外想問呢~佢幫你係點計~?
$99上網100mb
$30電話(包增值服務)
$40電視 ??
or other~? thanks

原帖由 77777 於 10-7-26 22:02 發表
hi sisters,

我傾完啦, 169包三樣, 電視41個台, 上網100mb + 電話(包增值服務) + free一個收費電視台, 早左5個月開始新合約....

男爵府

已pm了, 希望您地fight倒好價...

原帖由 sostepa 於 10-7-27 21:19 發表
77777 可以pm埋我 你的account 嗎 thanks!!

另外想問呢~佢幫你係點計~?
$99上網100mb
$30電話(包增值服務)
$40電視 ??
or other~? thanks

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

嘩!咁識賺錢

男爵府

THANKS 77777;

今日打左去hkbn 不過都仲係fight唔到$99 100mb

因為....77777個plan係組合優惠包埋電視~而佢個電視bbtv 我屋企又唔洗要wor~!

佢死都要我
$149 (100mb上網+電話) or
$139 (50mb上網+電話)

可能因為仲有4~5個先到完合約 所以佢死都唔比$99 100mb~!
我又唔想益左佢咁(新客都99蚊100mb la!)~~所以我叫定佢send張cut form比我~~大下佢~!

又或者到時都係冇 或者到最後一個月先$99 100mb~~~嬲嬲地 真係轉下上網公司好過~!!用左差5多都10年~一次簽比一次貴 又話upgrade d 野~!而家真係有咁荀既優惠 都唔比d舊客.....sh!t

如果有sis 有『續約』淨係
『100mb 上網』$99 或者
『100mb 上網+電話』$129/132 左右
請提供accout no 給我同hkbn fight 價~!!
thanks!!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

其實唔只係呢間,pccx固網電話都係一樣咁上下,話就話叫你比個電話號碼証明有人用緊平價plan,到你比佢時就呢樣果樣,總之就唔遞cut form唔比你

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 mandy_lee 於 10-7-27 10:07 發表
我死不簽最後offer $99- 100 mb, telephone line 只offer 到 $ 38 sign 2 年送個風筒比我, 另送了個wi-fi account fee 2yes.

請問...可唔可以PM個A/C NO.俾我呀

男爵府

係牙好衰........
我同佢講 你比唔到$99 100mb我既話
咁就send張cut form比我先
我填定send比你地~ 到期自動幫我cut!
佢都冇表示!!!

太遲先比優惠既話cut 左佢轉其他好過

原帖由 三順 於 10-7-28 20:39 發表
其實唔只係呢間,pccx固網電話都係一樣咁上下,話就話叫你比個電話號碼証明有人用緊平價plan,到你比佢時就呢樣果樣,總之就唔遞cut form唔比你

禁止訪問

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 may0317 於 10-7-28 21:46 發表
岩岩收到電話又係話最平$149包埋電話100mb
我仲有2個月到期我吾鬼彩佢住

你都好D吖...
佢岩岩打黎...重係堅持$168 BB100...無其他野添呀

男爵府

可唔可以PM埋個ACC.NO畀我呀?
THX!!
同埋你果個係點計架?

原帖由 77777 於 10-7-27 21:51 發表
已pm了, 希望您地fight倒好價...

男爵府

我都收到果個PM

首頁

尾頁

跳至