自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

原帖由 elmo520elmo 於 10-8-4 16:33 發表

如有免費入場卷 :
1/ 留意票上的指定入場日期及時間
2/ 可以持票直接進場,不用再到售票區換領入場卷
3/ 沒有書仔 (即是往年售票時一併派發的優惠卷書仔)

買入場卷的人士 :
今年改了制度,當場買3張入場卷才有書仔( ...

where can know this iformation ar

子爵府

可以打去bb展查詢電話:2811 4522

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

But 我頭先打去問, the girl said can't only by this book .. ?????

原帖由 mini_cc 於 10-8-4 10:14 發表
我頭先打o左去問喇~~~佢地話去返場內information個counter就可以買返本優惠卷呀~~我唔記得問佢幾錢,不過 住年好似係$10本囉

子爵府

原帖由 ChanMoody 於 10-8-4 23:39 發表
But 我頭先打去問, the girl said can't only by this book .. ?????

我打去時第一個女仔都係咁答我ga,仲話以前都係無"一定"要買票先有添....但當我一話"以前"係有得獨立賣時,佢就叫我等等,then駁o左我去一位男士度再問,咁男職員就答我今年information counter都會有得賣囉~~

侯爵府

計計下,又車費又入場,又麻麻地...去吳去呢?1516 1516

男爵府

我想知有d咩野真係好平~~值得去買???

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 elmo520elmo 於 10-8-4 16:33 發表

如有免費入場卷 :
1/ 留意票上的指定入場日期及時間
2/ 可以持票直接進場,不用再到售票區換領入場卷
3/ 沒有書仔 (即是往年售票時一併派發的優惠卷書仔)

買入場卷的人士 :
今年改了制度,當場買3張入場卷才有書仔( ...
送得咁小家不如唔好送喇笨:;pppp: ,你估啲媽咪去BB展真系貪果度够逼够焗啊?若一個人去無野送,不如等吉吉島特價時買野咪仲平,嘥車費嘥時間
拉拉手,好朋友,家姐豬豬,細佬牛牛^_^

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

強烈反對3人先送一本書仔!

伯爵府

好媽媽勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

咁係咪真係3張票先得一本書仔呀?information counter近邊個位架?剩係買本書仔$10?加埋入場咪成$30...好唔抵喎....
原帖由 mini_cc 於 10-8-5 01:13 發表

我打去時第一個女仔都係咁答我ga,仲話以前都係無"一定"要買票先有添....但當我一話"以前"係有得獨立賣時,佢就叫我等等,then駁o左我去一位男士度再問,咁男職員就答我今年information counter都會有得賣囉~~ ...
別人笑我太瘋癲,我笑你們更低b~~

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

咁真係超離譜喔,咁同禁住搶有冇分別

大宅

已經確認左係要買3張入場券才有一本優惠卷,即係60蚊才有一本(我決定唔去啦~成本大咁多)

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 CARMEN-LUI 於 10-8-5 10:37 發表
已經確認左係要買3張入場券才有一本優惠卷,即係60蚊才有一本(我決定唔去啦~成本大咁多)
我相信區地咁既做法,加車費加時間,好多媽咪都唔會去:;pppp:
拉拉手,好朋友,家姐豬豬,細佬牛牛^_^

伯爵府

本身諗住放工就去行下...而家...同家姐仔去睇場戲好過...
原帖由 天賜晶瑩 於 10-8-5 11:26 發表
我相信區地咁既做法,加車費加時間,好多媽咪都唔會去:;pppp:

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

即係焗住我地不論係夠唔夠3個人去都要買3張飛, 但攞贈品就得一份, 超差既制度, 所以決定今年唔去

家陣天氣咁熱, 場內冷氣已唔夠, 排隊又要打蛇餅, 等完一輪入到場又要排過迫過, 何必呢

別墅

好媽媽勳章

係啦....都唔知有無攪錯......我都一個人去...咁好唔抵喎

複式洋房

要設門檻,不如唔好送!!!

大宅

原帖由 CARMEN-LUI 於 10-8-5 10:37 發表

請問你係邊度確認左要買3張飛先有本書仔呀!!!

大宅

陪月勳章 畀面勳章

我都諗緊去唔去好=.=

伯爵府

打去熱線到問左...問佢有無得就咁買本書仔,佢話你遲D打黎問過啦....真係比佢吹漲...
原帖由 Kerokeroppi 於 10-8-5 12:44 發表

請問你係邊度確認左要買3張飛先有本書仔呀!!!

大宅

原帖由 sitab 於 10-8-5 12:57 發表
打去熱線到問左...問佢有無得就咁買本書仔,佢話你遲D打黎問過啦....真係比佢吹漲...

咁係咪如果我一個人入場,剩係得張飛呀!!!一定無書仔呀!!!咁咪攞少好多贈品囉....

首頁

尾頁

跳至