跳至

首頁

尾頁

大宅

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

請問妳用的是哪一款?? 我見到BB展$790,不知道是否妳用的那個。如果是,既然好用,我下次可以買呢!

原帖由 mascot633 於 10-8-9 21:18 發表
我個女一至五係婆婆度用graco%690(超平,bb展買的),夠大部方便買餸,至於因六日先在我家,c6楂車多,故用輕便既combi($1300橙色),單手可摺埋,用度兩歲其實都唔駛點用....... ...

大宅

我訂o左阿b o既戰車了!
係chicco最輕o個架!
睇o左好多牌都係呢架正!

因為肥b都坐得好舒服!(我成日覺得阿b係肥b!wakaka)
o個日行開見佢last day有折就訂了!可以keep10個月貨!
唔駛放屋企o左位!

由19xx折到13xx都幾抵o既!仲換o左個雨擋$1xx!

買o左就煩少樣了^^
2011 新手媽媽^^
hello!我係201101王小b^^
12w1 彈o下彈o下 訓覺豬@@ 30w2  嘴仔勁似爸爸
16w1 又係訓覺豬><
17w2 吮吮食指  好鬼Q^^
20w4 郁手踢腳冇時停 原來係百厭仔><
28w1 原來係肥b= =

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 lu_man 於 9/8/2010 15:49 發表
我等緊朋友或二手

me too......有返7-8個月大就轉用士的車

大宅

2009GRACO PD110497A 01/09 CitiSport EDT DLX,我那部是瑩光綠同灰色的,個蓬不能蓋到最底,但勝在轆夠大及下面放野多。
原帖由 Y太太 於 10-8-9 21:28 發表
請問妳用的是哪一款?? 我見到BB展$790,不知道是否妳用的那個。如果是,既然好用,我下次可以買呢!

別墅

陪月勳章

原帖由 Ines_B 於 10-8-9 16:48 發表

不如你經過sogo,永安或者一田去睇睇,佢地有實物,好過睇相.

我今日去左愉景新城的荷花同BB街, 見到好多款式呢, 但好似雙向款式的唔多, 而且有的話, 價錢都有返咁上下, 仲見到其中一個牌子賣成$11500, 嚇C人啦, 結果都無乜心水呢!
唔知各位有無好的雙各款式同牌子介紹呢

別墅

陪月勳章

原帖由 lovebaby2011 於 10-8-10 13:14 發表
我訂o左阿b o既戰車了!
係chicco最輕o個架!
睇o左好多牌都係呢架正!

因為肥b都坐得好舒服!(我成日覺得阿b係肥b!wakaka)
o個日行開見佢last day有折就訂了!可以keep10個月貨!
唔駛放屋企o左位!

由19xx折到13xx都幾抵o既!仲換 ...

我今日都行左愉景新城的CHICCO呀, 好似見唔到咁平呢!
可能真係做完優惠LU...

複式洋房

我一路都有睇bb車架, 睇左好多部覺得aprica唔錯呀!
我唔記得佢既型號係咩, 不過佢話係2010年既款wor, 同埋係bb展見到同係sogo見到差成千幾蚊!

不過好多人都話bb一出世o個個月都冇咩機會用, 可以慢慢揀, bb出左世帶埋佢去試車...hehe

首頁

尾頁

跳至