時政擂台

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

廢人講廢話,叫佢收聲啦.

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

吓 ~ 咁都講得出? 派香港飛虎隊去菲國執法? 如果真係可以, 咁咪世界大亂? 真係廢人up廢話, 唔明白哩個李慧玲憑咩可以成日喺電台發up風, 印像中佢講嘢成日都冇point, 用下個腦就唔會講哩啲說話.

禁止發言

琥珀宮

帶咩過去?帶袋美金過去救人最有效,都傻既。飛虎隊,當係老鼠隊咋,見錢開眼既國家 ,過到去俾人問邊位呀,唔識,唔該借歪,咁就冇面啦

公爵府

醒目開學勳章

原帖由 simple430 於 10-8-27 19:20 發表
香港飛虎隊、談判專家佢地識菲律賓話咩 ? 唔識點去 , 去黎做咩 ?
我都想知香港的飛虎隊 or 談判專家可以在國外任務的???!!!

公爵府

醒目開學勳章

原帖由 龍鳯媽媽 於 10-8-27 19:21 發表
佢地根本無權係個到執法架
SO李慧玲又在旦內拾骨頭 :;pppp:

侯爵府

原帖由 SandyKL 於 10-8-27 23:54 發表
帶咩過去?帶袋美金過去救人最有效,都傻既。飛虎隊,當係老鼠隊咋,見錢開眼既國家 ,過到去俾人問邊位呀,唔識,唔該借歪,咁就冇面啦 ...

珍珠宮

大廚勳章

原帖由 咕b 於 10-8-27 21:33 發表
我哋香港醫護人員去到, 莫講話做手術, 就連入去睇吓個傷者都已經係醫院門口受阻撓 (之前新聞片黎國棟都有講過啦).....
仲講話派飛虎隊?! 飛虎隊係香港係攞正牌執法人員, 但去到其他國家, 佢哋就算全套裝備去到, ...

Agree!!! 飛處隊就算提出話去,都要匪國俾先至得架!! 當日連聯絡都聯絡唔到! 唔都自己飛咗去先咩?? 你揹咁多"架餐"去,俾人當恐怖份子扣留(然後"充公"晒d裝備,仲要香港俾錢贖人, 變成第二批人質!!!) 用吓腦啦, 匪國點會俾你插手吖!

"真正的敵人從來不是其他人,而是政府自己。"->
果個敵人咪你囉...
唐生個心諗咩佢自己至知, 你無權質疑! 但我傾向相信曾生同唐生都係真心的, 咁大件事, 傷心有咩咁奇??

唔明點解電台搵D咁無腦咁低質素嘅人做節目.

搏見報有好多方法, 你肯捐一千萬都可以見報架, 點解要用埋d咁嘅方法呢? 超睇唔起呢D人!!

男爵府

李慧玲真正的敵人從來不是其他人,而是李慧玲你自已。講野之前用個腦唸三秒鍾先講咪得囉!

大宅

生草药

珍珠宮

大廚勳章

最憎呢種人,人地好地地幫人關心人,俾你一句抺黑晒,自己又無建設...

首頁

尾頁

跳至