跳至

首頁

尾頁

大宅

我都係呀!仲過埋oscar test 呢!放心晒!

複式洋房

哈哈!我做完政府嘅oscar,呢兩個星期都冇收到電話,即係low risk !!!好開心!

大宅

好媽媽勳章

我都終於12w喇

大宅

你地就好啦,過晒,安樂晒,我都差唔多做啦,仲有排擔心....嗚嗚.....仲成日頭痛

大宅

我都12weeks啦...好想去睇私家...睇下bb而家大左幾多呀

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章

我都過了12week la,,可以同人講啦... oscar都過關..安心dd!!

各位都要加油呀!!

**有無媽媽飲唔到奶有第二樣代替,,可以分享下嗎???

複式洋房

我都過左12w啦, 終於可以公佈, oscar等左一個week了, 希望黎緊個week都收唔到call

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 MC(TIGER) 於 10-12-1 15:29 發表
我都過了12week la,,可以同人講啦... oscar都過關..安心dd!!

各位都要加油呀!!

**有無媽媽飲唔到奶有第二樣代替,,可以分享下嗎???

我飲唔到奶咪食多隻蛋 , 不過淨係食蛋白 ,,
我有兩隻大小魔怪""

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章

THX!!
**咁宜家過左12week 咪可以飲鈣思寶??

大宅

我今日都12weeks啦,終於都可以大聲同人講啦

大宅

MommyPanel勳章

原帖由 MC(TIGER) 於 10-12-1 18:37 發表
THX!!
**咁宜家過左12week 咪可以飲鈣思寶??

我未夠12week 都飲緊了, 問過醫生, 佢話ok 喎
不過我覺得鈣思寶好甜呀...
遲d 過左12week 我會買無糖豆漿黎飲

大宅

好媽媽勳章

我今日都12weeks啦, 下星期9/12 照oscar!

民房

原本計m最前一日我都係11w6,但尋日去政府度bb size先得11W,, 唔知係咪排卵期長呢? 不過佢話SIZE都正常,姑娘話唔差過 7日都唔當咩一回事,都叫正常WOR

大宅

唔駛担心,我第一胎時囝囝對腳細2weeks,其他都ok,但佢出細之後都好高,腳都唔係特別短,最緊要都係健康,做個開心媽媽

原帖由 jj.himhim.bb 於 10-12-2 11:29 發表
原本計m最前一日我都係11w6,但尋日去政府度bb size先得11W,, 唔知係咪排卵期長呢? 不過佢話SIZE都正常,姑娘話唔差過 7日都唔當咩一回事,都叫正常WOR

複式洋房

原帖由 mushroomn 於 10-12-2 11:41 發表
唔駛担心,我第一胎時囝囝對腳細2weeks,其他都ok,但佢出細之後都好高,腳都唔係特別短,最緊要都係健康,做個開心媽媽

好贊成你o既講法..放鬆d..開心d...唔好樣樣都太緊張!!

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 jj.himhim.bb 於 10-12-2 11:29 發表

而家佢仲細 , 唔洗太擔心 ,
果時我仲驚過你,,一路都正常
到35wk幾,,醫生話佢成個size都細左2wks,,
仲要早產,,,出世唔足磅,,又有側頸隻腳又有事,,,,
真係擔心又喊死我 !!
不過而家咩事都無啦~咪一樣好健康~~
我有兩隻大小魔怪""

民房

多謝你地既支持啊,,, 都岩既,放鬆d,,姑娘都話正常,我都唔好自己嚇自己

我想問下,其實而家有冇咩湯岩我地飲??? 我都唔知煲d咩湯

有人教話"蘋果無花果南北杏豬展",,仲有魚湯囉

複式洋房

我都12week啦!oscar test 都pass左啦!放心晒!

別墅

我今日都12 wks啦, 不過聽日先去醫院做oscar test...

大宅

我今日都12wk啦, 琴日去左c+睇, 照亞b個時, 佢仲彈下彈下添 醫生話亞b幾好, 依家都好隱陣, 可以同d朋友講啦~ 真係成個人都鬆晒, 不過下星期二去醫院做oscar又係一個考驗啦, 希望順利度過啦~

首頁

尾頁

跳至